Η Blizzard προσφέρει early access στο νέο expansion του World of Warcraft μόνο αν αγοράσετε την Epic edition

Που κοστίζει 90 δολάρια
07 Νοεμβρίου 2023 11:36
Η Blizzard προσφέρει early access στο νέο expansion του World of Warcraft μόνο αν αγοράσετε την Epic edition

Η Blizzard ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες το ολοκαίνουργιο expansion του World of Warcraft, το The War Within, το οποίο θα είναι το πρώτο από τα τρία συνολικά πακέτα επέκτασης που θα έρθουν τα επόμενα χρόνια.

Το The War Within θα κυκλοφορήσει πρώτο και θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο 2024. Εκτός από την κανονικά έκδοση των 50 δολαρίων, η Blizzard θα φέρει δύο ακόμα εκδόσεις που θα προσφέρουν και έξτρα καλούδια για όσους τις αγοράσουν. Αρχικά, θα υπάρξει η Heroic edition που θα κοστίζει 70 δολάρια και θα περιέχει ένα έξτρα mount, ένα set και άλλα αντικείμενα.

Ωστόσο, η εταιρία ετοιμάζει και την Epic edition που την κοστολογεί στα 90 δολάρια και θα περιέχει όλα τα παραπάνω, καθώς και ένα unique toy, ένα hearthstone effect, 30 ημέρες συνδρομής, καθώς και τρεις ημέρες πρόσβαση στο expansion πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ναι, όσοι αγοράσουν την ακριβή έκδοση θα μπορούν να παίζουν το νέο πακέτο επέκτασης πιο πριν από όλους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι μέσα από το The War Within θα ταξιδέψετε στην καρδιά του ίδιου του Azeroth, θα εξερευνήσετε νέα υπόγεια βασίλεια και θα εμπλακείτε με αρχαίους πολιτισμούς, όπως οι Earthen και οι τρομακτικοί nerubians του Azj-kahet.

Το μέλλον του WoW δε σταματάει εδώ, καθώς το σύμπαν θα μεγαλώσει κι άλλο, αφού εκτός από το The War Within το 2024, θα έρθουν δύο ακόμα expansions. Το δεύτερο πακέτο επέκτασης θα είναι το Midnight, μέσα από το οποίο οι παίκτες θα επιστρέψουν στο Old World, στα τα μυθικά εδάφη του Quel'Thalas. Εκεί, οι δυνάμεις του κενού έχουν εισβάλει στο Azeroth, με σκοπό να σβήσουν το φως του Sunwell και να βυθίσουν τον κόσμο στο σκοτάδι και το φόβο.

Το τρίτο πακέτο επέκτασης που ανακοίνωσε η εταιρία είναι το The Last Titan. Σε αυτό οι παίκτες θα βιώσουν άλλη μια περιπέτεια στο Old World, αυτή τη φορά στα χειμωνιάτικα εδάφη του Northrend. Και εκεί, στο Ulduar, θα γίνουν μάρτυρες της επιστροφής των Τιτάνων στο Azeroth.