Blizzard: Επιστρέφει ο βετεράνος Chris Metzen για να αναλάβει το World of Warcraft

Θα είναι η ηγετική φιγούρα που θα χτίσει το μέλλον του World of Warcraft
27 Σεπτεμβρίου 2023 17:02
Blizzard: Επιστρέφει ο βετεράνος Chris Metzen για να αναλάβει το World of Warcraft

Μια από τις πρωταρχικές φιγούρες του σύμπαντος του Warcraft κάνει μια μεγαλοπρεπή επιστροφή σε ηγετικό ρόλο εντός της εταιρίας. Ο λόγος για τον βετεράνο Chris Metzen, ο οποίος είναι ο νέος εκτελεστικός creative director του World of Warcraft franchise και θα ηγηθεί πρακτικά το χτίσιμο του επόμενου κεφαλαίου αλλά και την "επόμενη γενιά των περιπετειών" του κόσμου του. 

Να σημειωθεί ότι ο Metzen εργαζόταν στη Blizzard από το 1994 μέχρι το 2016 όπου και αποσύρθηκε, ωστόσο, επανήλθε πέρυσι στις τάξεις της Blizzard Entertainment σε συμβουλευτικό ρόλο για τους υπεύθυνους του Warcraft. 

Η νέα του θέση όμως του δίνει τη δύναμη να χτίσει τα επόμενα expansions του Warcraft και ότι επιφυλάσσει το μέλλον του World of Warcraft, όπως επιθυμεί. Η Blizzard από πλευράς της τον καλωσόρισε με πιο επίσημο στα υψηλά κλιμάκιά της λέγοντας στην επίσημη ανακοίνωση. 

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι ο Chris Metzen ανέλαβε ρόλο πλήρους απασχόλησης ως εκτελεστικός δημιουργικός διευθυντής του σύμπαντος του Warcraft. Αυτή τη στιγμή, το κύριο μέλημά του είναι η υποστήριξη της ηγεσίας του World of Warcraft στη δημιουργία της επόμενης γενιάς των περιπετειών. Ο Chris έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των θεμελίων του σύμπαντος του Warcraft και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επανενταχθεί στις ομάδες μας για να διαμορφώσει αυτό που πρόκειται να έρθει. Στη BlizzCon, αυτός και η ομάδα θα μοιραστούν μαζί μας αυτά που δουλεύουμε. Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί!"

Η Blizzard δεν έλειψε να κάνει tease πως θα μάθουμε περισσότερα για το μέλλον του World of Warcraft στην ερχόμενη BlizzCon 2023 που θα διεξαχθεί στις 3-4 Νοεμβρίου στο Anaheim Convention Center, όντας για πρώτη φορά δια ζώσης event από το 2019.