Όλα όσα έδειξε η Blizzard στο Xbox Games Showcase

Το νέο expansion του World of Warcraft, αλλά και το Diablo IV Vessel of Hatred
09 Ιουνίου 2024 23:14
Όλα όσα έδειξε η Blizzard στο Xbox Games Showcase

Η Blizzard έδωσε την παρουσία της στο Xbox Games Showcase και παρουσίασε όλα αυτά που θα πρέπει να περιμένετε μέσα στη χρονιά από εκείνη. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε πότε ακριβώς θα παίξετε το νέο expansion του World of Warcraft, ενώ παράλληλα έδειξε και νέο trailer από το Vessel of Hatred expansion του Diablo IV.

Πρόσφατα μάθαμε ότι το World of Warcraft θα υποδεχθεί τρία νέα expansion. Το πρώτο και αυτό που θα παίξετε πιο σύντομα είναι το World of Warcraft: The War Within, και αυτό είναι που παρουσιάστηκε για ακόμη μια φορά από την εταιρία. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε στην καρδιά του ίδιου του Azeroth, να εξερευνήσετε νέα υπόγεια βασίλεια και θα εμπλακείτε με αρχαίους πολιτισμούς, όπως είναι οι Earthen και οι τρομακτικοί nerubians του Azj-kahet.

Ακολουθεί η περιγραφή του expansion: Στο πέρασμα των αιώνων, ισχυροί ήρωες έχουν αναδειχθεί για να υπερασπιστούν το Azeroth. Τώρα, στην αυγή ενός νέου έπους, το σκοτάδι έρχεται από την ίδια την «καρδιά» του κόσμου.

Παράλληλα με το επίσημο trailer που έδωσε η Blizzard στη δημοσιότητα αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του expansion. Έτσι, το World of Warcraft: The War Within θα πρέπει να το περιμένετε στις 26 Αυγούστου. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Εκτός από τα νέα που αφορούν το πασίγνωστο MMO παιχνίδι της, η Blizzard έδωσε στη δημοσιότητα και το επίσημο trailer του Vessel of Hatred expansion του Diablo IV. Η μάχη με το Hatred είναι μόνο η αρχή μάς λέει η εταιρία και παράλληλα αποκαλύπτει πότε ακριβώς θα μπορείτε να το παίξετε.

Το πακέτο επέκτασης θα σας ταξιδέψει σε ένα νέο region του Nahantu, όπου θα ψάχνετε για την Neyrelle, η οποία υποφέρει από μία επιλογή που είχε κάνει στο παρελθόν: να φυλακίσει τον Prime Evil Mephisto. Τώρα, το μόνο πράγμα που ζητάει είναι να βρει έναν τρόπο για να τον καταστρέψει.

Το Vessel of Hatred, το οποίο θα έχει άρωμα Diablo 2, αφού θα επιτρέψει στους παίκτες να επισκεφτούν ξανά τις ζούγκλες του Torajan. Πρόκειται για την πρώτη φορά που οι fans του franchise θα επιστρέψουν εκεί, αφού παρόλο που ο Witch Doctor του Diablo 3 καταγόταν από την συγκεκριμένη περιοχή, αυτή δεν υπήρχε στο τρίτο παιχνίδι.

Πέρα από τη νέα περιοχή, το Vessel of Hatred θα προσθέσει στο Diablo 4 και ένα ολοκαίνουργιο class που ονομάζεται Spiritborn.

Το Diablo IV: Vessel of Hatred θα γίνει διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες στις 8 Οκτωβρίου. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.