Η Blizzard κυκλοφόρησε τρία θρυλικά παιχνίδια της στο Battle.net

Τα οποία απουσίαζαν από την πλατφόρμα
30 Ιανουαρίου 2024 10:18
Η Blizzard κυκλοφόρησε τρία θρυλικά παιχνίδια της στο Battle.net

Η Blizzard ανακοίνωσε την άφιξη τριών θρυλικών παιχνιδιών της στην δική της “προσωπική” πλατφόρμα. Αναλυτικότερα, η εταιρία έφερε πριν από λίγες ώρες retro παιχνίδια στο Battle.net, τα οποία απουσίαζαν τόσο καιρό και τα ζητούσαν οι παίκτες.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο X (πρώην Twitter) έγινε γνωστό ότι το Warcraft: Orcs & Humans, το Warcraft II: Tides of Darkness, αλλά και το πρώτο Diablo, είναι πλέον διαθέσιμα μέσα από το Battle.net. Ναι, τα κλασσικά παιχνίδια της εταιρία που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 είναι πλέον εδώ.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Warcraft: Orcs & Humans, είναι το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας από την Blizzard που κυκλοφόρησε το 1994, ενώ το Warcraft II: Tides of Darkness ήρθε ένα χρόνο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 9 Δεκεμβρίου του 1995. Το πρώτο Diablo έγινε διαθέσιμο σε PC, Mac και PlayStation τον Δεκέμβριο του 1996 και σε ορισμένες άλλες περιοχές τον Ιανουάριο του 1997.

Όσον αφορά τις τιμές των παιχνιδιών, το πρώτο Warcraft κοστίζει 5.99 ευρώ, το sequel 9.99 ευρώ και το Diablo στα 9.99 ευρώ. Για την ιστορία, η Microsoft εξαγόρασε την Activision Blizzard τον Οκτώβριο του 2023 για 69 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η εταιρία ακύρωσε ένα survival παιχνίδι που είχε στα σκαριά εδώ και πολλά χρόνια.