Η Blizzard έχει νέα Πρόεδρο

Αναλαμβάνει η πρώην επικεφαλής του Call of Duty
30 Ιανουαρίου 2024 21:12
Η Blizzard έχει νέα Πρόεδρο

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα έγινε γνωστό ότι η Microsoft θα απολύσει περίπου 1900 υπαλλήλους του gaming τμήματός της, με τους περισσότερους από αυτούς να είναι μέλη της Activision Blizzard. Στο πλαίσιο αυτών των μεγάλων εσωτερικών αλλαγών η Blizzard έχασε και τον Πρόεδρό της, τον Mike Ybarra, ο οποίος είχε το ρόλο από το Φεβρουάριο του 2022, επιβλέποντας την ανάπτυξη των παιχνιδιών της και κάθε άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Τώρα, μάθαμε τελικά ποιος θα διαδεχθεί τον Ybarra. Η εταιρία ανακοίνωσε και επίσημα πως η Johanna Faries θα αναλάβει ως η νέα Πρόεδρος της Blizzard. Η Faries εργάζεται στην Activision Blizzard King εδώ και περίπου πεντέμισι χρόνια, έχοντας το ρόλο της γενικής διαχειρίστριας του Call of Duty franchise από τον Απρίλιο του 2021. Αμέσως πριν, ήταν επικεφαλής του esports τμήματος του Call of Duty.

H Faries θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα από την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, αλλά έστειλε κιόλας ένα email σε όλα τα μέλη της Blizzard εν όψει αυτού του νέου κεφαλαίου που ξεκινά, μιλώντας για το όρομά της. Παρακάτω θα βρείτε ένα απόσπασμα των πρώτων δηλώσεών της.

Παρόλο που η επίσημη πρώτη μου μέρα μαζί σας είναι η 5η Φεβρουαρίου, θέλω να σας ενημερώσω αμέσως ότι είναι τιμή μου που θα είμαι μαζί σας από την επόμενη εβδομάδα, με αυτή τη νέα ιδιότητα. Το κάνω με ταπεινότητα και δέος για όλα όσα η Blizzard αντιπροσωπεύει και προσφέρει στον κόσμο για πάνω από τριάντα χρόνια. Η σημερινή ημέρα φέρνει επίσης κάποια ανάμεικτα συναισθήματα. Η απώλεια ταλαντούχων συναδέλφων τις τελευταίες ημέρες είναι δύσκολο να σταθεί δίπλα-δίπλα με τον τεράστιο ενθουσιασμό που νιώθω για το ξεκίνημά μου στην Blizzard - και την αξιοποίηση της δυναμικής που έχετε δημιουργήσει για το επόμενο κεφάλαιο της Blizzard.

[…]

Δεσμεύομαι να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την Blizzard να ευδοκιμήσει, με φροντίδα και προσοχή για εσάς και για τα παιχνίδια μας, το καθένα από τα οποία είναι μοναδικό και ξεχωριστό από μόνο του. Είμαι αισιόδοξη για την ικανότητά μας να εξυπηρετήσουμε τις σημερινές και τις μελλοντικές κοινότητες παικτών μας και να ενισχύσουμε περαιτέρω το κοινό πάθος για το μεγαλείο και τη δημιουργική μαεστρία που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της προσέγγισης της Blizzard στη δημιουργία παιχνιδιών.