Μάθαμε πότε θα ξεκινήσει η τρίτη σεζόν του Diablo 4

Επίσημη επιβεβαίωση από τη Blizzard
11 Ιανουαρίου 2024 16:22
Μάθαμε πότε θα ξεκινήσει η τρίτη σεζόν του Diablo 4

Στις αρχές του έτους, ο community development director του Diablo franchise είχε προετοιμάσει τους παίκτες πως δε θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ μέχρι την έλευση της τρίτης σεζόν του Diablo 4. Πράγματι, η νέα σεζόν του παιχνιδιού είναι προ των πυλών, αφού μόλις επιβεβαιώθηκε πως θα ξεκινήσει σε μερικές ημέρες από τώρα.

Αναλυτικότερα, ένα καινούργιο μήνυμα στη login οθόνη υποδέχθηκε τους παίκτες τις τελευταίες ώρες, αναφέροντας πως η τρίτη σεζόν του Diablo 4 ξεκινά στις 23 Ιανουαρίου. Για την ώρα δεν έχουμε πολλές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει, αλλά η Blizzard είχε δηλώσει στο παρελθόν πως επιτέλους θα προστεθούν στο παιχνίδι leaderboards.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια σχετική εικόνα από το Destructoid, στην οποία φαίνεται το εν λόγω μήνυμα.

Για την ιστορία, εντός του 2024 περιμένουμε και το πρώτο πακέτο επέκτασης του Diablo 4, το Vessel of Hatred, το οποίο θα έχει άρωμα Diablo 2, αφού θα επιτρέψει στους παίκτες να επισκεφτούν ξανά τις ζούγκλες του Torajan. Πρόκειται για την πρώτη φορά που οι fans του franchise θα επιστρέψουν εκεί, αφού παρόλο που ο Witch Doctor του Diablo 3 καταγόταν από την συγκεκριμένη περιοχή, αυτή δεν υπήρχε στο τρίτο παιχνίδι.

Πέρα από τη νέα περιοχή, το Vessel of Hatred θα προσθέσει στο Diablo 4 και ένα ολοκαίνουργιο class, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα της production director Tiffany Wat δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν στο Diablo σύμπαν. Αυτό σημαίνει πως δεν θα δούμε την επιστροφή παλιότερων classes, όπως τα Paladin, Assassin ή Witch Doctor, αλλά κάτι εντελώς νέο.