Εντελώς δωρεάν το Diablo 4!

Νέα δοκιμαστική περίοδος
21 Νοεμβρίου 2023 23:21
Εντελώς δωρεάν το Diablo 4!

Ναι, καλά διαβάσατε. Από σήμερα και για μια ολόκληρη εβδομάδα μπορείτε να απολαύσετε εντελώς δωρεάν ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα και πιο πολυσυζητημένα παιχνίδια του 2023, το Diablo 4.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Blizzard επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους fans του franchise που δεν είχαν ακόμη την ευκαιρία να παίξουν το νεότερο κεφάλαιο. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα μέσα από τον λογαριασμό του Diablo στο X (πρώην Twitter), από σήμερα όλοι οι PC gamers μπορούν να ριχτούν στις αρένες του Diablo IV χωρίς καμία απολύτως χρέωση, μέσα από το Steam. Δυστυχώς το trial δεν ισχύει για τις Xbox Series X|S, Xbox One, PS4 και PS5 κονσόλες. 

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα από τα συνηθισμένα δωρεάν trials της Blizzard, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ειδικότερα, όσοι το κατεβάσουν θα μπορούν να φτάσουν μέχρι το Level 20, έχοντας ωστόσο πλήρη πρόσβαση στο co-op και το crossplay. Αν επιθυμούν να συνεχίσουν, η πρόοδό τους θα παραμείνει, εφόσον αγοράσουν την κανονική του έκδοση.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 28 Νοεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα, όλες οι εκδόσεις του Diablo 4 θα πωλούνται με 40% έκπτωση.

Παίξτε δωρεάν το Diablo IV στο Steam πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, στην BlizzCon 2023 που έλαβε πρόσφατα χώρα, η Blizzard αποκάλυψε το πρώτο πακέτο επέκτασης του παιχνιδιού, το Vessel of Hatred, το οποίο θα έχει άρωμα Diablo 2, αφού θα επιτρέψει στους παίκτες να επισκεφτούν ξανά τις ζούγκλες του Torajan. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να δείτε το trailer του πατώντας εδώ.