Diablo 4: Το Vessel of Hatred είναι το πρώτο expansion και έρχεται το 2024 με ολοκαίνουργιο class

Με άρωμα Diablo 2
03 Νοεμβρίου 2023 23:26
Diablo 4: Το Vessel of Hatred είναι το πρώτο expansion και έρχεται το 2024 με ολοκαίνουργιο class

Πριν μερικά λεπτά πραγματοποιήθηκε το εναρκτήριο σόου της φετινής BlizzCon 2023. Φυσικά, από εκεί δε θα μπορούσε να λείπει το Diablo 4, το πιο πρόσφατο παιχνίδι της Blizzard.

Αναλυτικότερα, το ιστορικό στούντιο ανακοίνωσε το πρώτο πακέτο επέκτασης του τίτλου, το Vessel of Hatred, το οποίο θα έχει άρωμα Diablo 2, αφού θα επιτρέψει στους παίκτες να επισκεφτούν ξανά τις ζούγκλες του Torajan. Πρόκειται για την πρώτη φορά που οι fans του franchise θα επιστρέψουν εκεί, αφού παρόλο που ο Witch Doctor του Diablo 3 καταγόταν από την συγκεκριμένη περιοχή, αυτή δεν υπήρχε στο τρίτο παιχνίδι.

Πέρα από τη νέα περιοχή, το Vessel of Hatred θα προσθέσει στο Diablo 4 και ένα ολοκαίνουργιο class, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα της production director Tiffany Wat δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν στο Diablo σύμπαν. Αυτό σημαίνει πως δεν θα δούμε την επιστροφή παλιότερων classes, όπως τα Paladin, Assassin ή Witch Doctor, αλλά κάτι εντελώς νέο.

Το Vessel of Hatred αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024 και για να συνοδεύσει την ανακοίνωσή του, η Blizzard έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα σύντομο pre-rendered trailer. Μέσα από αυτό δεν βλέπουμε πολλά, αλλά προς το τέλος του, το βίντεο κλείνει το μάτι στους fans, δείχνοντας μερικά κτήρια που παραπέμπουν στην πόλη Kurast του Diablo 2.

Μπορείτε να δείτε το teaser μέσα από τον player που ακολουθεί, ενώ παρακάτω θα βρείτε και ένα infographic με τα όσα ετοιμάζει το στούντιο για το πιο άμεσο μέλλον.