Call of Duty Black Ops 6: Νέο ζοφερό teaser που θέλει να σας... ανοίξει τα μάτια

Μάθαμε πότε κυκλοφορεί το πρώτο κανονικό trailer του νέου CoD
27 Μαΐου 2024 21:16
Call of Duty Black Ops 6: Νέο ζοφερό teaser που θέλει να σας... ανοίξει τα μάτια

H διαφημιστική καμπάνια της επίσημης αποκάλυψης του Call of Duty: Black Ops 6 παίρνει φωτιά και πλέον ξέρουμε ότι θα κορυφωθεί με ένα πρώτο, κανονικό live action trailer. 

Μέσα από μια σωρεία κασετών VHS που έκαναν το γύρο των social media μέσα από διάφορους influencers και streamers, η Activision πατάει γκάζι στην προπαγανδιστικού τύπου καμπάνια του Black Ops 6. Τα κρυφά μηνύματα είναι άπλετα και σε αυτό καθώς καλεί τους θεατές να "ανοίξουν τα μάτια τους", καθώς περνάνε πολλά πραγματικά πλάνα από τα 90's με τον Πρόεδρο Bush Sr., τον Bush Jr. αλλά και τον Bill Clinton από διάφορες ομιλίες τους, ενώ εναλλάσσονται ακαριαία και μερικά πλάνα του ίδιου του Black Ops 6. 

Όλα όμως θα αποκαλυφθούν με το "The Truth Lies" trailer που θα έχει live-action πλάνα και θα γίνει στις 28 Μαίου στις 17:00 η ώρα Ελλάδος. Δείτε το νέο teaser του CoD: Black Ops 6 παρακάτω: 

Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον τίτλο να κυκλοφορεί για ακόμη μια χρονιά στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς, δηλαδή τα PS4 και Xbox One, πέραν των PC, PS5 και Xbox Series X|S. 

Περισσότερες πληροφορίες για το Call of Duty: Black Ops 6 αναμένεται να αποκαλυφθούν στις 9 Ιουνίου, αφού αμέσως μετά το Xbox Games Showcase έχει δρομολογηθεί μια ειδική παρουσίαση αφιερωμένη στο παιχνίδι.

Το "The Truth Lies" trailer θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Μαίου μέσα από τον παρακάτω player.