Το Call of Duty: Black Ops 6 θα κυκλοφορήσει και στα PS4 και Xbox One

Σύμφωνα με νέα στοιχεία
25 Μαΐου 2024 12:54
Το Call of Duty: Black Ops 6 θα κυκλοφορήσει και στα PS4 και Xbox One

Όπως φαίνεται, η σειρά Call of Duty δεν θα αφήσει ούτε φέτος τις κονσόλες προηγούμενες γενιάς, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Call of Duty: Black Ops 6 πρόκειται να κυκλοφορήσει και για τα PS4 και Xbox One.

Αναλυτικότερα, αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση του παιχνιδιού από την Activision, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις διαθέσιμες εκδόσεις του φετινού κεφαλαίου διέρρευσαν από έναν υπάλληλο της γνωστής αμερικανικής αλυσίδας gaming καταστημάτων GameStop. Σύμφωνα με την φωτογραφία που ανάρτησε, στην βάση δεδομένων του καταστημάτων έχουν προστεθεί ξεχωριστά SKUs για τις PS5, PS4 και Xbox εκδόσεις.

Την εγκυρότητα αυτών των πληροφοριών ήρθε να επιβεβαιώσει με τη σειρά του ο αξιόπιστος ρεπόρτερ Tom Henderson που μέσα από το Insider Gaming τόνισε:

Είμαστε σε θέση να επαληθεύσουμε από πολλαπλές πηγές ότι η εικόνα είναι έγκυρη και ότι το Black Ops 6 θα έρθει και στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς.

Μάλιστα, όσον αφορά την έλλειψη κάποιου Xbox One SKU, ο Henderson ξεκαθάρισε πως θα υπάρχει μόνο μια Xbox έκδοση που θα είναι cross-gen και θα δουλεύει τόσο στο Xbox One όσο και στα Xbox Series X και Xbox Series S.

Περισσότερες πληροφορίες για το Call of Duty: Black Ops 6 αναμένεται να αποκαλυφθούν στις 9 Ιουνίου, αφού αμέσως μετά το Xbox Games Showcase έχει δρομολογηθεί μια ειδική παρουσίαση αποκλειστικά αφιερωμένη στο παιχνίδι.