Το Cataclysm expansion έρχεται στο World of Warcraft: Classic

Το πακέτο επέκτασης καταφθάσει στην κλασσική έκδοση
04 Νοεμβρίου 2023 14:29
Το Cataclysm expansion έρχεται στο World of Warcraft: Classic

Κατά τη διάρκεια της BlizzCon, η Blizzard ανακοίνωσε και το επόμενο expansion του World of Warcraft: Classic. Ναι, όπως θα περιμένατε, η επόμενη μεγάλη επέκταση της κλασσικής έκδοσης του MMO RPG τίτλου θα είναι το Cataclysm που κυκλοφόρησε στην κανονικά έκδοση του WoW το 2010.

Η Holly Longdale της Blizzard δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η εταιρία έχει ακούσει το feedback των fans και πρόκειται να γίνουν κάποιες πολύ σημαντικές αλλαγές στο expansion της Classic έκδοσης. Όσον αφορά αυτές τις αλλαγές, θα πρέπει να περιμένετε ένα αυξημένο και βελτιωμένο leveling, καθώς και περισσότερο περιεχόμενο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ και το σύστημα Titan Rune dungeon θα υπάρχει κανονικά και εδώ.

Επίσης, το Cataclysm expansion θα φέρει σημαντικές αλλαγές και στα guilds με περισσότερα χαρακτηριστικά, ανανεωμένο action house και πολλά περισσότερα. Το Cataclysm θα βρίσκετα κανονικά στη συνδρομή του WoW, αλλά όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, θα υπάρξουν και δύο ακόμα εκδόσεις με 30 ή και 80 δολάρια που θα περιέχουν πολλά καλούδια εντός του παιχνιδιού.

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία expansions ανακοίνωσε η Blizzard για το World of Warcraft.

Το Cataclysm θα κυκλοφορήσει στο World of Warcraft Classic το δεύτερο μισό του 2024. Προς το παρόν η Blizzard δεν έχει ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες.