Θέλετε να παίξετε World of Warcraft; Η Blizzard έφερε ένα φθηνό πακέτο για όλους!

Πριν μπείτε στον κόσμο του νέου expansion
13 Ιουνίου 2024 16:53
Θέλετε να παίξετε World of Warcraft; Η Blizzard έφερε ένα φθηνό πακέτο για όλους!

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα MMO παιχνίδι στον Υπολογιστή σας; Τότε να σας πούμε ότι υπάρχει ένα νέο ειδικό πακέτο για το πιο επιτυχημένο MMO στην ιστορία, το World of Warcraft. Πιο συγκεκριμένα, η Blizzard κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο bundle που έχει όλα όσα χρειάζεστε για να μπείτε στον πανέμορφο κόσμο του λατρεμένου τίτλου.

Πρόκειται για ένα πακέτο που απευθύνεται τόσο σε νέους, όσο και σε παλιούς παίκτες που έχουν σκοπό να μπουν και πάλι στο WoW. Ο λόγος γίνεται για το World of Warcraft: Welcome to Azeroth Bundle που τρέχει αυτή την περίοδο στο κατάστημα της εταιρίας και θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 23 Ιουνίου.

Το World of Warcraft: Welcome to Azeroth Bundle θα σας προσφέρει πρόσβαση σε όλο το World of Warcraft μέχρι και στο πιο πρόσφατο expansion, το Dragonflight, σας δίνει επίσης την επιλογή να πάτε τον χαρακτήρα σας Level 60 μονομιάς, καθώς και 60 ημέρες Game Time. Η τιμή του πακέτου ανέρχεται στα €22.99 ευρώ.

Μπορείτε να βρείτε το World of Warcraft: Welcome to Azeroth Bundle πατώντας εδώ.

Αυτό σημαίνει ότι αν είχατε στην κατοχή σας το WoW, αλλά όχι όλα τα expansions, με αυτό το πακέτο θα ξεκλειδωθούν αυτόματα όλα τα προηγούμενα πακέτα επέκτασης συμπεριλαμβανομένου και του Dragonflight, έτσι ώστε να προετοιμαστείτε για το επερχόμενο The War Within expansion που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.