Η Jamie Lee Curtis θα κάνει World of Warcraft cosplay για τον γάμο της κόρης της (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μιλά γι’ αυτό στον Jimmy Kimmel
26 Μαρτίου 2022 10:52
Η Jamie Lee Curtis θα κάνει World of Warcraft cosplay για τον γάμο της κόρης της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γνωστή ηθοποιός Jamie Lee Curtis θα τιμήσει το λατρεμένο MMO της Blizzard Entertainment, αφού όπως αποκάλυψε θα κάνει cosplay της Jaina Proudmoore του World of Warcraft για το γάμο της κόρης της.

Συγκεκριμένα, η Curtis εμφανίστηκε στο σόου του Jimmy Kimmel για να προωθήσει την επερχόμενη ταινία της Everything Everywhere All at Once και εκεί μίλησε περισσότερο για τον cosplay γάμο της κόρη της, στον οποίο όλοι οι καλεσμένοι θα είναι ντυμένοι ως κάποιος χαρακτήρας.

Η ηθοποιός βέβαια δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη επαφή με το gaming, αφού όπως αποκάλυψε το κοστούμι που θα βάλει δεν επιλέχθηκε από την ίδια, αλλά από την κόρη της. Το αξιοσημείωτο είναι πάντως πως αυτό δε θα είναι το πρώτο gaming cosplay της, αφού στο παρελθόν η Curtis είχε παρευρεθεί στην πρεμιέρα της Warcraft ταινίας ντυμένη ως Orc, παρόλο που δεν είχε κάποιο ρόλο σε αυτή!

Το σχετικό απόσπασμα της πρόσφατης εκπομπής του Jimmy Kimmel ακολουθεί παρακάτω.

Για την ιστορία, η Jamie Lee Curtis, ήταν για αρκετό καιρό γνωστή ως η «scream queen» εξαιτίας των πρωταγωνιστικών της ρόλων σε αρκετές ταινίες τρόμου νωρίς στην καριέρα της, όπως Η Νύχτα με τις Μάσκες (Halloween, 1978), Η Ομίχλη (The Fog, 1980), Σφαγή στο Κολέγιο (Prom Night, 1980) και Σφαγή στο Τρένο του Θανάτου (Terror Train, 1980). Από τότε φυσικά έχει παίξει και σε πολλές άλλες παραγωγές που ανήκουν σε διάφορα κινηματογραφικά ήδη.

Μάλιστα, η Curtis έχει βραβευτεί με BAFTA για την ερμηνεία της στην ταινία Πολυθρόνα για Δύο (Trading Places, 1983) και με δύο Χρυσές Σφαίρες για την ταινία Αληθινά Ψέματα (True Lies, 1994) και τη τηλεοπτική σειρά Anything But Love (1989-1992).