One Piece: Η Jamie Lee Curtis θέλει να παίξει στη 2η σεζόν και επέλεξε ήδη τον χαρακτήρα της

Μάθαμε ότι η οσκαρική ηθοποιός είναι μεγάλη fan του anime!
23 Σεπτεμβρίου 2023 14:59
One Piece: Η Jamie Lee Curtis θέλει να παίξει στη 2η σεζόν και επέλεξε ήδη τον χαρακτήρα της

Οι fans του One Piece που λάτρεψαν την ομολογουμένως πολύ καλή διασκευή του anime στο Netflix ψάχνουν ήδη τους ηθοποιούς που θα παίξουν τα πολλά νέα πρόσωπα στη 2η σεζόν. Άλλωστε ο επόμενος κύκλος επιβεβαιώθηκε ότι θα έρθει στο Netflix, αλλά λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας στο Χόλιγουντ, τα πράγματα είναι ρευστά ακόμη ως προς το "πότε". 

Μια ηθοποιός που προκρίνεται περισσότερο από όλους για έναν ρόλο στη 2η σεζόν του live-action One Piece είναι η Jamie Lee Curtis (Τζέιμι Λι Κέρτις). Βλέπετε οι fans ήθελαν καιρό πριν βγει η σειρά στο Netflix να εμφανιστεί στο ρόλο της Dr. Kureha, η οποία είναι μια γιατρός με καρδιά και χαρακτήρα παιδιού, η οποία μπορεί να είναι και μάγισσα για κάποιους.

Η προσφάτως βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποδείχθηκε γνώστρια του One Piece και της καμπάνιας των fans στα social media να την κάνουν να πάρει τελικά το ρόλο. Η Jamie Lee Curtis έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Instagram της λέγοντας πως θα ήθελε να παίξει την Dr. Kureha στο ONE PIECE αλλά υπό έναν όρο

Μοναδική απαίτησή της για να μπει στην καμπάνια προώθησης της Dr. Kureha είναι να βρεθεί μια λύση στα αιτήματα των απεργών των συνδικάτων WGA (σεναριογράφων) και SAG-AFTRA (ηθοποιών) με την Alliance of Motion Picture and Television producers (AMPTP), η οποία εκπροσωπεί τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ. 

Η ανάρτηση της Jamie Lee Curtis για το One Piece

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

Το One Piece του Netflix είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη και πιο γνωστή σειρά του κόσμου αυτή τη στιγμή και αυτή η κίνηση της Curtis ίσως βοηθήσει τον αγώνα της SAG-AFTRA να υπογράψει μια δίκαιη συμφωνία για όλους, φέρνοντας και τη πίεση του κοινού στο λαιμό των μεγάλων στούντιο. 

Η 2η σεζόν του One Piece έχει επιβεβαιωθεί αλλά δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει. Μπορείτε όμως εδώ να βρείτε τις πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι τώρα για αυτή.