Όλα όσα γνωρίζουμε για την 2η σεζόν του One Piece του Netflix

Η 1η σεζόν γνώρισε μεγάλη επιτυχία
16 Σεπτεμβρίου 2023 15:47
Όλα όσα γνωρίζουμε για την 2η σεζόν του One Piece του Netflix

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε σε παγκόσμιο επίπεδο, το Netflix ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το One Piece θα επιστρέψει κανονικά με την 2η σεζόν του. Παρόλο που είναι ακόμα αρκετά νωρίς για να ξέρουμε τι θα συμβεί στο νέο κεφάλαιο, έχουμε συγκεντρώσει μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που πιστεύουμε ότι αξίζει να γνωρίζετε.

Όπως μαθαίνουμε από το Collider, τα καλά νέα είναι ότι οι δημιουργοί έχουν επιβεβαιώσει ήδη ότι έχουν τελειώσει το σενάριο για την 2η σεζόν του One Piece και αυτό σίγουρα είναι ένα συν στο να μην καθυστερήσει πολύ η σειρά. Ωστόσο, μην περιμένετε τον νέο κύκλο μέσα στο 2024, καθώς ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει καν τα γυρίσματα. Το Netflix έδωσε το πράσινο φως για τη συνέχεια στις 14 Σεπτεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να μάθουμε νεότερα.

Ποιοι θα εμφανιστούν στην 2η σεζόν;

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το cast του 2ου κύκλου, αλλά αυτό που ξέρουμε ήδη είναι ότι στη συνέχεια θα δείτε και τον Captain Smoker, ενώ όπως είδαμε από το πρόσφατο βίντεο με τον Eiichirô Oda, ο Tony Tony Chopper θα εμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια.

 

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων, που βασίζεται στο έργο του θρυλικού Eiichiro Oda, ακολουθεί τον Iñaki Godoy ως Monkey D. Luffy, έναν νεαρό που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να πετύχει τον στόχο του, ξεκινά να βρει τον θρυλικό θησαυρό, γνωστό ως One Piece, που είναι κρυμμένος κάπου στον απέραντο ωκεανό. Στην πορεία, στρατολογεί ένα πιστό πλήρωμα, μεταξύ των οποίων τον Mackenyu ως Roronoa Zoro, την Emily Rudd ως Nami, τον Jacob Romero Gibson ως Usopp και τον Taz Skylar ως Sanji.  

Η live-action σειρά δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης οι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Eiichiro Oda συμμετέχει επίσης ως εκτελεστικός παραγωγός. 

Το One Piece παίζει αποκλειστικά μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix.