Έρχεται το πρώτο League of Legends μυθιστόρημα

Γι' αυτούς που θέλουν να εμβαθύνουν πραγματικά στο lore
24 Μαρτίου 2022 13:05
Έρχεται το πρώτο League of Legends μυθιστόρημα

Η Riot Games έχει βαλθεί για τα καλά να μεγαλώσει το σύμπαν του League of Legends και έτσι μετά το άκρως επιτυχημένο Arcane σόου του Netflix, η εταιρία ανακοίνωσε τώρα πως το franchise θα επεκταθεί και σε ένα ακόμη, πιο παραδοσιακό, μέσο.

Συγκεκριμένα, το πρώτο επίσημο μυθιστόρημα του League of Legends είναι καθ’ οδόν, γι' αυτούς που θέλουν να εμβαθύνουν πραγματικά στο lore. Το βιβλίο θα ονομάζεται Ruination και αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Την επιμέλειά του έχει αναλάβει ο principle writer της Riot, Anthony Reynolds, ο οποίος θα αφηγηθεί μια ιστορία που εστιάζει σε δύο champions, στην Spear of Vengeance Kalista και στον Ruined King Viego.

Η επίσημη περιγραφή του βιβλίου από τον εκδοτικό οίκο Orbit Books, αναφέρει:

Το πρώτο μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στο blockbuster σύμπαν του League of Legends, ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών, το Ruination, είναι μια επική ιστορία μαγείας, εκδίκησης και μιας αυτοκρατορίας στα πρόθυρα της καταστροφής.

Το εξώφυλλο του πρώτου League of Legends μυθιστορήματος:

Για αρχή το Ruination θα κυκλοφορήσει στην αγγλική γλώσσα σε έντυπη, eBook και ηχητική μορφή. Αξίζει να σημειωθεί πως η Riot σκοπεύει μελλοντικά να το μεταφράσει και σε όλες τις βασικές παγκόσμιες γλώσσες.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη μας σχετικά με το Arcane, το πιο πρόσφατο εγχείρημα της Riot στο εκτεταμένο σύμπαν του LoL, πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε το review των Unboxholics.