Το ‘definitive update’ του Street Fighter V έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας

Αλλάζοντας την ισορροπία του παιχνιδιού
20 Μαρτίου 2022 16:51
Το ‘definitive update’ του Street Fighter V έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας

Έχουν περάσει έξι χρόνια από την κυκλοφορία του Street Fighter V και η Capcom συνεχίζει την υποστήριξη, ανακοινώνοντας τώρα πως σύντομα θα καταφθάσει το ‘definitive update’ του παιχνιδιού.

Πιθανότατα πρόκειται για το τελευταίο μεγάλο update που θα λάβει ο fighting τίτλος, το οποίο θα φέρει σημαντικές αλλαγές στο balance των διαφόρων χαρακτήρων, ένα νέο cell shading και ένα pixel φίλτρο για τα γραφικά, καθώς και Cap-Jams remixes για την μουσική.

Μεταξύ άλλων, η Capcom φαίνεται πως έχει αλλάξει τα combo του Ryu, τα οποία πλέον εκτοξεύουν τους εχθρούς και μπορούν να τους ακυρώνουν τις special, ενώ και τα combo της Rose έχουν αλλάξει. Όλες αυτές οι αλλαγές θα καταφθάσουν στις 29 Μαρτίου και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση, μέσα από τον player που ενσωματώνει το παρακάτω tweet.

Για την ιστορία, πριν μερικές εβδομάδες η Capcom ανακοίνωσε επίσημα και το sequel, το Street Fighter 6, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας ένα σύντομο teaser trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ. Για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλές περισσότερες πληροφορίες, αλλά η ιαπωνική εταιρία υποσχέθηκε πως θα μάθουμε νεότερα μέσα στο καλοκαίρι.