Καθυστερεί το αθλητικό παιχνίδι της Ubisoft Roller Champions

Θα «ρολλάρει» τελικά λίγο αργότερα
18 Μαρτίου 2022 19:51
Καθυστερεί το αθλητικό παιχνίδι της Ubisoft Roller Champions

Το Roller Champions, το free-to-play online sports παιχνίδι της Ubisoft που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στη συνέντευξη Τύπου της εταιρίας για την E3 2019 μόλις έλαβε μια νέα καθυστέρηση.

Συγκεκριμένα, μέχρι πρότινος ο τίτλος ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του τρέχοντος οικονομικού έτους της γαλικής εταιρίας, δηλαδή πριν τις 31 Μαρτίου. Τώρα, βέβαια, ο Μάρτιος πλησιάζει στο τέλος του και φαίνεται πως τα σχέδια της Ubisoft άλλαξαν, αφού η ομάδα ανάπτυξης απέστειλε ένα μήνυμα στον Discord server του τίτλου, ανακοινώνοντας ένα νέο παράθυρο κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση της Ubisoft αποκαλύπτει πως τελικά το Roller Champions θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη της άνοιξης, τονίζοντας:

Αφού αξιολογήσαμε κάθε πιθανό σενάριο, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι θα χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος για να παραδώσουμε το επιτυχημένο παιχνίδι που σας αξίζει. Πιστεύουμε ότι είναι η σωστή απόφαση να τιμήσουμε όπως του αξίζει τον ενθουσιασμό σας (και τον δικό μας!) για το παιχνίδι και την ανταγωνιστική σκηνή που ξεκινήσατε γύρω από την beta μας.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς παρακολουθείτε την ανάπτυξη του παιχνιδιού εδώ και καιρό και για να δείξουμε την εκτίμησή μας για τη συνεχή υποστήριξή σας, θέλαμε να φροντίσουμε να λάβετε πρώτοι αυτά τα νέα: Το Roller Champions θα κυκλοφορήσει στα τέλη αυτής της άνοιξης.

Για την ιστορία, το Roller Champions βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC και κονσόλες, βάζοντας δύο ομάδες των 3 παικτών να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, παίρνοντας την μπάλα, κάνοντας έναν γύρο και σκοράροντας.