Healing με...squat στο Elden Ring για να γίνετε fit (ΒΙΝΤΕΟ)

“Elden Ring Fit”
02 Μαρτίου 2022 11:32
Healing με...squat στο Elden Ring για να γίνετε fit (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Elden Ring είναι ήδη ο “Souls” τίτλος με τις περισσότερες retail πωλήσεις, ενώ παράλληλα σάρωσε και στο Steam, με ρεκόρ αριθμό παικτών, από την πρώτη μέρα. Η νέα περιπέτεια της FromSoftware σε συνεργασία με τον George R. R. Martin σαρώνει ακόμη στο Twitch, καθώς και στο YouTube και μόλις ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας μία είδηση που αφορά έναν streamer.

Συγκεκριμένα, ένας streamer το πήγε σε άλλο επίπεδο αφού έπαιξε το δημοφιλές παιχνίδι με το…Ring Fit του Nintendo Switch. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Super Louis 64 σύνδεσε το δαχτυλίδι-χειριστήριο του fitness παιχνιδιού της Nintendo στο PlayStation 5 του και ξεκίνησε ένα ολοκαίνουργιο playthrough στο Elden Ring.

Όπως θα δείτε και εσείς από τα βίντεο παρακάτω, ήδη έχει εξοντώσει το Bloodhound Knight Darriwil και φυσικά έγινε πολύ γρήγορα viral στα “σοκάκια” του ίντερνετ. Πως λειτουργεί το χειριστήριο, όμως; Η κίνηση του χαρακτήρα γίνεται μέσω του Joy-Con, αλλά ο χαρακτήρας μπορεί να προχωρήσει μόνο εάν κάνει τζόκινγκ ο χρήστης. Τα απλά attacks γίνονται μέσω των motion controls, είτε πιέζοντας το δαχτυλίδι, είτε μετακινώντας το. Μάλιστα, ο healing γίνεται μέσω…καθισμάτων (squat).

Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε 13 tips για να γίνει καλύτερη η εμπειρία σας στην αρχή με το Elden Ring.

Το Elden Ring βρίσκεται ήδη διαθέσιμο για PlayStation και Xbox κονσόλες, καθώς και PC.