Αν η Punk μουσική συναντούσε τη NASA το αποτέλεσμα θα ήταν το Starfield; (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δημιουργοί του παιχνιδιού μιλάνε για την αισθητική του
18 Φεβρουαρίου 2022 21:39
Αν η Punk μουσική συναντούσε τη NASA το αποτέλεσμα θα ήταν το Starfield; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα των Elder Scrolls και Fallout συνεχίζει το teasing, δίνοντας στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες με το σταγονόμετρο για το νέο της μεγάλο RPG, το άκρως αναμενόμενο Starfield.

Αναλυτικότερα, Bethesda και Xbox κυκλοφόρησαν τώρα ένα νέο trailer, στο οποίο διάφοροι developers μιλούν για τη διαδικασία που τους οδήγησε στην καθιέρωση της γενικότερης αισθητικής του παιχνιδιού.

Μάλιστα, αυτό που ξεχωρίζει από το βίντεο είναι μια δήλωση του lead artist του Starfield, Istvan Pely, ο οποίος χαρακτήρισε το εικαστικό ως ‘NASA-Punk’. Συγκεκριμένα, τόνισε:

Στα αρχικά στάδια του project, όταν προσπαθούσαμε να καθιερώσουμε τη συνολική αισθητική του παιχνιδιού, επινοήσαμε τον όρο ‘NASA-Punk’, για να περιγράψουμε ένα σύμπαν επιστημονικής φαντασίας που είναι λίγο πιο γειωμένο στο ρεαλισμό και με το οποίο μπορούν να ταυτιστούν οι παίκτες.

Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω βίντεο, για ακόμη περισσότερες πληροφορίες:

Το Starfield βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο τίτλος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 11 Νοεμβρίου του 2022 και θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμος στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Για την ιστορία, πρόσφατα αποκαλύφθηκε και το επικό μουσικό θέμα του, το οποίο μπορείτε να ακούσετε πατώντας εδώ,  ενώ ο Todd Howard είχε αναφέρει και μερικές λεπτομέρειες για την εισαγωγή των παικτών στον ανοικτό κόσμο.