Το Starfield θα κάνει δύο φορές κάτι που οι παίκτες λατρεύουν στα Fallout (BINTEO)

Μια συζήτηση με τον Todd Howard
30 Νοεμβρίου 2021 23:23
Το Starfield θα κάνει δύο φορές κάτι που οι παίκτες λατρεύουν στα Fallout (BINTEO)

Καθώς η Bethesda συνεχίζει την ανάπτυξη του Starfield, περισσότερες πληροφορίες έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας για το βήμα της στο sci-fi genre. Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ομάδα κυκλοφόρησε τώρα ένα βίντεο τύπου μίνι-ντοκιμαντέρ, το οποίο αν και δε περιλαμβάνει νέα gameplay πλάνα, έρχεται με νέα concept arts και πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, απευθείας από τον Todd Howard.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο Todd μιλά για τις χαρακτηριστικές στιγμές των παιχνιδιών της Bethesda που ο παίκτης βγαίνει για πρώτη φορά στον ανοιχτό κόσμο, σημειώνοντας πως το Starfield δε θα έχει όχι μόνο μία, αλλά δύο. Παράλληλα, στη συζήτηση συμμετέχουν και άλλα μέλη της ομάδας ανάπτυξης, εξηγώντας πως οι φιλοδοξίες, οι ιστορίες και τα πράγματα για τα οποία είναι παθιασμένοι διαμόρφωσαν το στούντιο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ‘Into the Starfield: The Endless Pursuit’ μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για την ιστορία, πρόκειται για πρώτο νέο IP της Bethesda εδώ και 20 χρόνια, αφού το στούντιο τελευταία είχε επικεντρωθεί στα Elder Scrolls και Fallout.

Το Starfield βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο τίτλος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 11 Νοεμβρίου του 2022 και θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμος στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.