Starfield: Ακούστε την επική μουσική του νέου τίτλου των δημιουργών των Skyrim και Fallout!

Ένα ταξίδι δέκα λεπτών
01 Δεκεμβρίου 2021 10:03
Starfield: Ακούστε την επική μουσική του νέου τίτλου των δημιουργών των Skyrim και Fallout!

Έπειτα από αρκετά χρόνια αναμονής, η Bethesda σήκωσε την αυλαία για το Starfield στην E3 2021, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα in-engine teaser trailer και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Από τότε, η εταιρία συνεχίζει το teasing, δίνοντας σιγά-σιγά ολοένα και περισσότερο υλικό στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, πριν μερικές ώρες αναρτήθηκε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον δημιουργού του τίτλου Todd Howard, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας εδώ. Συγχρόνως, το στούντιο των Skyrim και Fallout έδωσε στη δημοσιότητα και ένα δείγμα από τη μουσική του παιχνιδιού.

Έτσι, μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε το μαγευτικό Starfield Suite, το οποίο έχει διάρκεια δέκα λεπτά και πραγματικά είναι ένα ταξίδι, αφού κλιμακώνεται όσο περισσότερο ακούτε. Αξίζει να σημειωθεί πως τη μουσική του παιχνιδιού επιμελείται ο συνθέτης Inon Zur, γνωστός στους fans της Bethesda για τη δουλειά του στα Fallout, ενώ το συγκεκριμένο κομμάτι εκτελέστηκε από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου.

Το Starfield βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο τίτλος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 11 Νοεμβρίου του 2022 και θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμος στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.