Η Capcom ετοιμάζει μια μυστηριώδη ανακοίνωση (ΕΙΚΟΝΑ)

Ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση
14 Φεβρουαρίου 2022 13:30
Η Capcom ετοιμάζει μια μυστηριώδη ανακοίνωση (ΕΙΚΟΝΑ)

Λίγες μέρες μετά τις φήμες για το Resident Evil 4 Remake, η Capcom έρχεται να αναστατώσει τους fans της, αποκαλύπτοντας πως εντός της εβδομάδας θα γίνει μια μυστηριώδης ανακοίνωση.

Αναλυτικότερα, αν επισκεφτεί κάποιος την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας και συγκεκριμένα το capcom-games.com/countdown αντικρίζει ένα ρολόι που μετρά αντίστροφα. Σύμφωνα με αυτό, η ανακοίνωση των Ιαπώνων είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 8:00 π.μ.

Μάλιστα, η Capcom δεν στάθηκε εκεί και μοιράστηκε την αντίστροφη μέτρηση στα social media της, με ένα χαρακτηριστικό emoji. Η εν λόγω δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε τι ακριβώς ετοιμάζει η εταιρία, αλλά μπορούμε να κάνουμε μερικές εικασίες. Πολλοί fans σκέφτηκαν αμέσως τις φήμες που σας μεταφέραμε πρόσφατα και πιστεύουν πως το παιχνίδι που θα αποκαλύψει η Capcom θα είναι το remake του θρυλικού Resident Evil 4. Ωστόσο, το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα δούμε για πρώτη φορά το άκρως αναμενόμενο για την fighting κοινότητα Street Fighter 6.

Ο λόγος; Η αντίστροφη μέτρηση είναι τέλεια συγχρονισμένη με τους τελικούς του τουρνουά Street Fighter Pro Tour Season Final, το οποίο ομοίως θα ολοκληρωθεί στις 20 Φεβρουαρίου. Φυσικά, αυτό μπορεί να είναι απλά μια σύμπτωση, αλλά από την άλλη η Capcom έχει ήδη δηλώσει πως θα δούμε νεότερα από τη σειρά φέτος, μιας και είναι η 35η επέτειός της.

Όπως και να ‘χει, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη.