Το Dying Light 2 θα έχει δωρεάν αναβάθμιση από PS4, Xbox One σε PS5, Xbox Series X|S

Αποκαλύφθηκαν και τα modes των γραφικών
21 Ιανουαρίου 2022 22:58
Το Dying Light 2 θα έχει δωρεάν αναβάθμιση από PS4, Xbox One σε PS5, Xbox Series X|S

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του Dying Light 2 έχει ξεκινήσει και έτσι η Techland ήρθε τώρα να αποκαλύψει μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Ποια είναι αυτή; Το πολωνικό στούντιο γνωστοποίησε πως το παιχνίδι θα προσφέρει δωρεάν δυνατότητα αναβάθμισης των αντιτύπων για τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς στην αντίστοιχη next-gen κονσόλα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, όσοι αγοράσουν το Dying Light 2 στο PS4 θα μπορούν εντελώς δωρεάν να αναβαθμίσουν το αντίτυπό τους στην PS5 έκδοση, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα Xbox One αντίτυπα που θα μπορούν να αναβαθμιστούν αντίστοιχα στις Xbox Series X|S εκδόσεις.

Πέρα απ' αυτό, η ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε και μερικές τεχνικές λεπτομέρειες για τις έκδοσης της τρέχουσας γενιάς. Αναλυτικότερα, οι κάτοχοι PS5 και Xbox Series X θα έχουν τρία διαφορετικά modes για να επιλέξουν στο Dying Light 2. Αυτά είναι τα εξής:

- Performance mode (60 FPS+)

- Quality Mode με Ray Tracing

- Resolution Mode (4K)

Παρακάτω θα βρείτε το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση και περιλαμβάνει πλάνα από τα διαφορετικά modes, για να πάρετε μια καλύτερη γεύση.

Το άκρως αναμενόμενο Dying Light 2 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Switch.

Για την ιστορία, πρόσφατα μάθαμε ότι για να δει κάποιος τα πάντα στο Dying Light 2 θα χρειαστεί 500 ώρεςκάτι που έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στους gaming κύκλους. Παράλληλα, το στούντιο δεσμεύτηκε για 5 χρόνια νέου επιπρόσθετου περιεχομένου, ενώ γνωστοποίησε πως το παιχνίδι της θα έχει περισσότερους διαλόγους και από το Mass Effect!