Ένα τεράστιο update μόλις κυκλοφόρησε για το Dying Light 2

Το οποίο θα χαροποιήσει ιδιαίτερα του κατόχους Xbox Series S
11 Μαρτίου 2022 21:53
Ένα τεράστιο update μόλις κυκλοφόρησε για το Dying Light 2

Συνεχίζοντας με αμείωτους ρυθμούς την υποστήριξη του Dying Light 2, η Techland μόλις κυκλοφόρησε ένα μεγάλο update για όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού στις κονσόλες και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το patch υπόσχεται πάνω από 50 αλλαγές, προσθήκες και βελτιώσεις, διορθώνοντας μερικά πολύ σημαντικά θέματα. Αρχικά, το στούντιο πιστεύει πως έχει λύσει πλέον όλες τις περιπτώσεις κολλήματος σε κάποιο death loop, κάτι που θεωρητικά μπορούσε μέχρι και να καταστρέψει ένα save. Συγχρόνως, η εμπειρία στο co-op έχει βελτιωθεί σημαντικά και έτσι οι παίκτες πλέον δε θα έρχονται αντιμέτωποι με τόσα crashes ή black screens, ενώ και η αποδοχή των invites θα είναι ομαλότερη. Σημαντικές αλλαγές έχουν γίνεται και στο τελικό boss, ειδικά για τους παίκτες που παίζουν σε co-op, αλλά και στο γενικότερο pacing της μάχης.

Μάλιστα, το update θα κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους τους κατόχους Xbox Series S κονσολών, αφού προσθέτει ένα νέο Performance Mode που επιτρέπει στο παιχνίδι να τρέχει στα 60FPS. Συγχρόνως και η Xbox Series X έκδοση εμπλουτίστηκε με ένα νέο mode γραφικών, το Balanced, το οποίο ομοίως τρέχει στα 60FPS, αλλά με ξεκλείδωτη ανάλυση, σε σχέση με το 1080p του Performance Mode.

An ενδιαφέρεστε να διαβάσετε αναλυτικά για όλες τις αλλαγές, τότε μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το changelog πατώντας εδώ.


Το Dying Light 2 είναι διαθέσιμο για PC μέσω Steam και Epic Games Store, καθώς και για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series Χ και Xbox Series S.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για το zombie parkour λούνα παρκ της Techland, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ. Για την ιστορία, ο τίτλος κατάφερε και ένα εξαιρετικό ντεμπούτο στο Steam, οπότε πατώντας εδώ μπορείτε να μάθετε τα πρώτα στατιστικά του.