Το Dying Light 2 θα συνεχιστεί με έναν τρόπο που δεν περιμένουν οι παίκτες

Ενώ τα Photo Mode και New Game Plus έρχονται
25 Μαρτίου 2022 22:18
Το Dying Light 2 θα συνεχιστεί με έναν τρόπο που δεν περιμένουν οι παίκτες

Προσεχώς, το Dying Light 2, η open world zombie περιπέτεια της Techland, θα εμπλουτιστεί με new game plus για όσους θέλουν να βιώσουν ξανά από την αρχή το ταξίδι με αυξημένη δυσκολία, καθώς και με ένα photo mode για να μπορούν να απαθανατίσουν κάθε εντυπωσιακή parkour κίνησή τους.

Συγκεκριμένα, ο lead game designer του πολωνικού στούντιο, Tymon Smektała, παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στο Game Informer, στο πλαίσιο της οποίας αναφέρθηκε σε μερικά από τα χαρακτηριστικά που ζητούν οι περισσότεροι παίκτες.

Αναλυτικότερα, μιλώντας για το photo mode, το new game plus και την προσθήκη νέων επιπέδων δυσκολίας, ο Smektała επιβεβαίωσε πως οι παίκτες μπορούν να τα περιμένουν σύντομα, δηλώνοντας:

Αυτά είναι σίγουρα πράγματα που βρίσκονται επί του παρόντος υπό συζήτηση και πάνω στα οποία δουλεύουμε.

Δεν θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, αλλά πολύ σύντομα, οι παίκτες θα αρχίσουν να βλέπουν σχετικές προσθήκες στο παιχνίδι με τη μία ή την άλλη μορφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Smektała αναφέρθηκε και στο επερχόμενο story DLC του Dying Light 2, σχολιάζοντας μερικές από τις θεωρίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με το τι πρόκειται να συμβεί. Σχετικά με αυτό, λοιπόν, ανέφερε:

Δε θέλουμε να πέσουμε σε κάποιο επαναλαμβανόμενο μοτίβο και οι παίκτες να ξέρουν τι να περιμένουν από εμάς.

Για παράδειγμα, έχω δει πολλές εικασίες στο διαδίκτυο σχετικά με το πρώτο story DLC που υποσχεθήκαμε και μπορώ να πω με σιγουριά ότι...δεν είναι καθόλου κοντά!

Το Dying Light 2 είναι διαθέσιμο για PC μέσω Steam και Epic Games Store, καθώς και για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series Χ και Xbox Series S.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για το zombie parkour λούνα παρκ της Techland, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ. Για την ιστορία, ο τίτλος κατάφερε και ένα εξαιρετικό ντεμπούτο στο Steam, οπότε πατώντας εδώ μπορείτε να μάθετε τα πρώτα στατιστικά του.