Techland: Οι παίκτες θα εκπλαγούν με το story DLC του Dying Light 2

Η εταιρία μιλάει για το μέλλον του τίτλου
02 Μαΐου 2022 14:50
Techland: Οι παίκτες θα εκπλαγούν με το story DLC του Dying Light 2

Η Techland άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε για το νέο περιεχόμενο του Dying Light 2 και όπως αποκαλύπτει το επερχόμενο story DLC θα εκπλήξει τους παίκτες. Μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο wccftech, o lead designer, Tymon Smektała επιβεβαίωσε πως τα γεγονότα του πακέτου επέκτασης θα λαμβάνουν χώρα παράλληλα με την κεντρική ιστορία.

Το νέο DLC ξεκινάει μετά την άφιξη του Aiden στο “The City”. Δεδομένου ότι είναι το πρώτο, δε θέλαμε να αναγκάσουμε τους παίκτες να τελειώσουν πρώτα την κεντρική ιστορία, πριν μπορέσουν να διασκεδάσουν με αυτό.

Είδα τις εικασίες που έχει κάνει η κοινότητα στο διαδίκτυο, αλλά δεν έχω δει καμία σωστή θεωρία. Επομένως, ελπίζουμε ότι αυτό το DLC θα εκπλήξει θετικά τους παίκτες. Η ιστορία του επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο μέρος έξω από την πόλη Villedor. Αλλά φυσικά, θα υπάρχουν κάποιες επιλογές που πρέπει να κάνετε!

Ο Smektała επιβεβαίωσε επίσης ότι ορισμένα updates που θα έρθουν μελλοντικά θα επικεντρωθούν στο online περιεχόμενο.

Πιστεύουμε σίγουρα ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε στο multiplayer, από την προσθήκη νέων mechanics στο co-op μέχρι και διασκεδαστικά modes.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για το zombie parkour λούνα παρκ της Techland, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ.

Το Dying Light 2 είναι διαθέσιμο για PC μέσω Steam και Epic Games Store, καθώς και για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series Χ και Xbox Series S.