Techland: Οι πωλήσεις του Dying Light 2 αυξάνονται σημαντικά κάθε μήνα

Ξεπέρασε τα 5 εκ. τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του
23 Απριλίου 2022 12:23
Techland: Οι πωλήσεις του Dying Light 2 αυξάνονται σημαντικά κάθε μήνα

Η Techland ανακοίνωσε ότι το Dying Light 2 πούλησε περισσότερα από 5 εκατομμύρια αντίτυπα τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του, ενώ το αρχικό παιχνίδι έχει πουλήσει πάνω από 20 εκ. αντίτυπα. Συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε αυτά τα νούμερα μέσα από ένα νέο δελτίο Τύπου, στο οποίο μεταξύ άλλων λέει πως ο 2ος τίτλος της σειράς αυξάνει τις πωλήσεις του σημαντικά κάθε μήνα.

Ωστόσο, δεν έδωσε πολλές πληροφορίες σχετικά με το πόσο πουλάει κάθε μήνα το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, λέει ότι την επόμενη εβδομάδα θα έρθει νέο περιεχόμενο για το Dying Light 2, με κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ζητούν οι παίκτες εδώ και καιρό.

Ο CEO της Techland, ο Paweł Marchewka δήλωσε:

Η επιτυχία του Dying Light franchise είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τις αξέχαστες εμπειρίες που δημιουργήσαμε για τους παίκτες.

Πρόσφατα, σας ενημερώσαμε πως το Dying Light 2 θα συνεχιστεί με έναν τρόπο που δεν περιμένουν οι παίκτες.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για το zombie parkour λούνα παρκ της Techland, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ.

Το Dying Light 2 είναι διαθέσιμο για PC μέσω Steam και Epic Games Store, καθώς και για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series Χ και Xbox Series S.