Το Dying Light 2 θα έχει περισσότερους διαλόγους από το Mass Effect

Τεράστια η κλίμακα του τίτλου
20 Ιανουαρίου 2022 14:07
Το Dying Light 2 θα έχει περισσότερους διαλόγους από το Mass Effect

Συνεχίζοντας την προώθηση του Dying Light 2, η Techland εστιάζει για άλλη μια φορά στο «περιεχόμενο». Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση πως για να δει κάποιος τα πάντα στο Dying Light 2 θα χρειαστεί 500 ώρεςκάτι που έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στους gaming κύκλους, καθώς και την υπόσχεση για 5 χρόνια νέου επιπρόσθετου περιεχομένου, το πολωνικό στούντιο αποκαλύπτει τώρα τι μπορούμε να περιμένουμε και από την RPG πτυχή της εμπειρίας.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter, αποκαλύφθηκε πως το Dying Light 2 Stay Human θα έχει 40,000 γραμμές διαλόγου ή 350,000 λέξεις. Μάλιστα, για να δοθεί μια αίσθηση της κλίμακας, επισημαίνεται πως το λατρεμένο μυθιστόρημα ‘Άννα Καρένινα’ του Τολστόι έχει τον ίδιο αριθμό λέξεων.

Η δημοσίευση της Techland ακολουθεί παρακάτω.

Τι σημαίνει όμως αυτό με gaming όρους;

Ας πάρουμε για παράδειγμα μια από τις πιο λατρεμένες RPG σειρές, τα Mass Effect. Το πρώτο παιχνίδι της τριλογίας είχε περίπου 20,000 γραμμές διαλόγου, ενώ το δεύτερο είχε 25,000. Το Dying Light 2, το οποίο οι δημιουργοί του επισημαίνουν πως θα σας βάλει να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν ριζικά την εξέλιξη της ιστορίας, βρίσκεται περίπου στα επίπεδα του Mass Effect 3 που είχε ομοίως 40,000 γραμμές διαλόγου.

Για την ιστορία, το Dying Light 2 προσεγγίζει σε κλίμακα και το Skyrim, αφού το πολυβραβευμένο παιχνίδι της Bethesda είχε 60,000 γραμμές διαλόγου.


Το άκρως αναμενόμενο Dying Light 2 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Switch.