Steam Deck: Η Valve μένει πιστή στο πρόγραμμα κυκλοφορίας για τον Φεβρουάριο

Δε θα λάβει άλλη καθυστέρηση
14 Ιανουαρίου 2022 15:37
Steam Deck: Η Valve μένει πιστή στο πρόγραμμα κυκλοφορίας για τον Φεβρουάριο

Η Valve μέσα από μία νέα ενημέρωση στο blog της αναφέρει πως τα πλάνα της για να κυκλοφορήσει το Steam Deck μέσα στον Φεβρουάριο ισχύουν κανονικά. Φυσικά, όπως αναφέρει θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με τις παραγγελίες που έχουν γίνει από τους χρήστες, ενώ αναφέρει πως η παγκόσμια πανδημία την “χτύπησε” και εκείνη με προβλήματα στην παραγωγή, όπως όλους.

Τον περασμένο Νοέμβριο σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση πως η Valve τελικά καθυστέρησε την κυκλοφορία της κονσόλας, μιας και ο αρχικός προγραμματισμός της ήθελε να γίνει διαθέσιμη στα τέλη του 2021. Για την ιστορία, όσοι είχαν καταφέρει να ξεπεράσουν τα τεχνικά προβλήματα όταν πρωτοάνοιξε η πλατφόρμα των παραγγελιών τον Ιούλιο, θα λάμβαναν τις κονσόλες τους τον Δεκέμβριο.

Έτσι, η κυκλοφορία μετατέθηκε για τον Φεβρουάριο του 2022 και όπως επιβεβαιώνει η εταιρία, αυτό εξακολουθεί να ισχύει και τα πρώτα συστήματα θα φτάσουν κανονικά τον επόμενο μήνα στους καταναλωτές.

Τέλος, έγινε επίσης γνωστό ότι η Valve στέλνει αρκετά kits της κονσόλας σε δημιουργούς ώστε να αρχίσουν να δουλεύουν τα παιχνίδια τους στο Steam Deck, εξασφαλίζοντας το “tick” ότι θα τρέχουν απροβλημάτιστα.