Συνεχίζονται τα προβλήματα για το Skull & Bones της Ubisoft

Αποχωρεί ένα βασικό μέλος της ομάδας
05 Ιανουαρίου 2022 13:51
Συνεχίζονται τα προβλήματα για το Skull & Bones της Ubisoft

Όπως φαίνεται, οι μπελάδες για το πειρατικό παιχνίδι της Ubisoft, Skull & Bones, συνεχίζονται. Συγκεκριμένα, o associate game director του τίτλου, Antoine Henry, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την γαλλική εταιρία και κατ’ επέκταση και από το project αυτό καθ’ αυτό.

Ο λόγος γίνεται για τον Antoine Henry, ο οποίος συνεισφέρει στην Ubisoft Singapore από το 2014 και τώρα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο LinkedIn δήλωσε:

Αντίο Ubisoft! Μετά από σχεδόν 15 χρόνια, σήμερα ήταν η τελευταία μου μέρα.

Είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που γνώρισα και για όλα όσα μου πρόσφεραν επαγγελματικά και προσωπικά. Ελπίζω να μπόρεσα να τους ανταμείψω και εγώ λίγο.

Ο Antoine δεν ανακοίνωσε σε ποια εταιρία θα συνεχίσει την καριέρα του, αλλά η αποχώρησή του σίγουρα είναι ένα από τα πολλά εμπόδια που έχει συναντήσει μέχρι σήμερα το Skull & Bones.

Για την ιστορία, ο πειρατικός τίτλος αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην E3 2017, δηλαδή πριν από 5 χρόνια. Το αρχικό πλάνο ήταν να κυκλοφορήσει το 2018, κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα. Από τότε το παιχνίδι έχει καθυστερήσει αμέτρητες φορές και ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα καταφθάσει.

Οι νεότερες πληροφορίες που είχαμε, ήρθαν τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν η Ubisoft ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι θα αλλάξει κατεύθυνση.