Παίξτε το Skull and Bones σε κονσόλες και PC λίγο πριν την κυκλοφορία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται η open beta
26 Ιανουαρίου 2024 16:13
Παίξτε το Skull and Bones σε κονσόλες και PC λίγο πριν την κυκλοφορία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ubisoft προετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του Skull and Bones, το οποίο είχε λάβει πολλές καθυστερήσεις στο παρελθόν. Ο τίτλος, ωστόσο, είναι πλέον πανέτοιμος για να ανέβει στα ράφια των καταστημάτων, αλλά και στα ψηφιακά καταστήματα, αυτόν τον Φεβρουάριο και μόλις έγινε γνωστό ότι θα έρθει και μία open beta.

Αναλυτικότερα, η Ubisoft θα ανοίξει τους servers του τίτλου λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του, έτσι ώστε να τον δοκιμάσετε πριν προβείτε σε αγορά. Η open beta θα ξεκινήσει στις 8 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 του ίδιου μήνα και θα μπορείτε να παίξετε στο PlayStation 5, στα Xbox Series X|S και στο PC μέσα από το Epic Games Store και το Ubisoft Connect.

Στην περιγραφή της η Ubisoft λέει τα εξής:

Εξερευνήστε την Κόκκινη Νήσο, την Ακτή της Αφρικής και τις Ανοιχτές Θάλασσες κατά τη διάρκεια αυτής της Open Beta για να συναντήσετε τις διάφορες φατρίες του παιχνιδιού.

Παράλληλα κυκλοφόρησε και ένα νέο trailer με την ονομασία Year 1 Roadmap Trailer, το οποίο θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση από τον τίτλο, το endgame και όλο το περιεχόμενο.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι στο Skull and Bones θα έχετε το δικό σας πλήρωμα και το προσωπικό σας πλοίο, με το οποίο θα μπορείτε να επισκέπτεστε νησιά ή να πηγαίνετε στα outposts. Μέσα από τα outposts θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε συναλλαγές, να δίνετε τα “quests” (contracts), να γνωρίζετε άλλους παίκτες, καθώς και πολλά άλλα.

Το Skull and Bones θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X|S και PC στις 16 Φεβρουαρίου. Παρακολουθήστε το Year 1 Roadmap Trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.