Skull and Bones: Κυκλοφορεί σήμερα το μεγαλύτερο open world παιχνίδι της Ubisoft

Βρισκόταν υπό ανάπτυξη πολλά χρόνια
16 Φεβρουαρίου 2024 12:46
Skull and Bones: Κυκλοφορεί σήμερα το μεγαλύτερο open world παιχνίδι της Ubisoft

Από σήμερα θα μπορείτε να χαθείτε στον τεράστιο κόσμο του Skull and Bones, καθώς ύστερα από αρκετά χρόνια στην ανάπτυξη, το παιχνίδι της Ubisoft κυκλοφορεί για κονσόλες και PC. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, αυτό το “πειρατικό” παιχνίδι της εταιρίας, έχει το μεγαλύτερο open world χάρτη που έχουμε δει ποτέ από εκείνη, ενώ το περιγράφει ως μια “απρόσκοπτη PvE και PvP εμπειρία, υποστηριζόμενη από PvE servers”. 

Το Skull and Bones βρίσκεται από σήμερα διαθέσιμο για το PlayStation 5, τα Xbox Series X και Xbox Series S, αλλά και στο PC. Αξίζει να αναφερθεί, ότι όσον αφορά τις κονσόλες, η πιο απλή έκδοση του τίτλου κοστίζει 79.99 ευρώ, ενώ στους υπολογιστές η τιμή ξεκινάει από τα 59.99 ευρώ. 

Ακολουθεί το post που έκανε η Ubisoft για το παιχνίδι της: 

 

Όσον αφορά το open world του πράγμαγος, το 2022 ο game director Ryan Barnard είχε αποκαλύψει πως ο χάρτης του Skull and Bones θα είναι 625 τετραγωνικά χιλιόμετρα! Συγκριτικά, το πραγματικά κολοσσιαίο Assassin's Creed Valhalla είχε χάρτη 95 τετραγωνικά χιλιόμετρα, δηλαδή περίπου 6 φορές μικρότερο! Αν λοιπόν νομίζατε ότι το Valhalla ήταν μεγάλο…ετοιμαστείτε. 

Στο Skull and Bones έχετε το δικό σας πλήρωμα, αλλά και το δικό σας προσωπικό πλοίο, με το οποίο μπορείτε να επισκέπτεστε διάφορα νησιά, outposts και να οργώνετε τις θάλασσες. Μέσα από τα outposts έχετε τη δυνατότητα να κάνετε συναλλαγές, να δίνετε πίσω τα “quests” (contracts), να γνωρίζετε άλλους παίκτες κ.ο.κ. 

Το Skull and Bones κυκλοφόρησε σήμερα για PS5, Xbox Series X|S και PC. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το παιχνίδι παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.