Αυτή η live-action Street Fighter ταινία φτιάχτηκε από τους fans για τους fans! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ken εναντίον Balrog
29 Δεκεμβρίου 2021 15:11
Αυτή η live-action Street Fighter ταινία φτιάχτηκε από τους fans για τους fans! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σειρά Street Fighter μπορεί να έχει θριαμβεύσει όσον αφορά τα video games και τα eSports, ωστόσο η σχέση της με το κινηματογράφο δεν είναι εξίσου καλή. Συγκεκριμένα, η ταινία του 1994 έχει γίνει άθελά της ένα ξεκαρδιστικό cult classic, λαμβάνοντας αρχικά εξαιρετικά αρνητικές κριτικές.

Αυτό δε φαίνεται πως απέτρεψε μια ομάδα από fans που αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της Street Fighter ταινία. Ο λόγος γίνεται για το Street Fighter: Psychosis - Violent Ken vs Balrog (Live Action Fan Film)’, το οποίο αναρτήθηκε στο YouTube κανάλι eunoia. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Stanton Chong και το σενάριο έγραψε ο Sean Kohkne, χωρίς καμία εμπλοκή της Capcom.

Είναι σίγουρα μια πιο γειωμένη και σκληροτράχηλη απόπειρα, στην οποία βλέπουμε διάφορους χαρακτήρες των Street Fighter II και Ultimate Street Fighter II: The Final Challengers παιχνιδιών. Αναλυτικότερα, όλα ξεκινούν με τον Balrog απαγάγει τον Ken και την κοπέλα του Elisa, για να τους στρατολογήσει στον εγκληματικό οργανισμό Shadaloo. Ωστόσο, όταν η Elisa σκοτώνεται, ο Balrog και οι κακοποιοί του θα γνωρίσουν την οργή του Violent Ken, ο οποίος προσπαθεί να τους εκδικηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία περιλαμβάνει πολλά easter eggs που θα αναγνωρίσουν αμέσως οι fans των παιχνιδιών, όπως τα health bars και τα loading screens, ενώ παράλληλα έχει cameos από διάφορους ακόμη γνωστούς χαρακτήρες, όπως οι Ryu, M.Bison και Vega.

Δείτε την μέσα από τον player που ακολουθεί.