Τα δέκα χειρότερα παιχνίδια του 2021 σύμφωνα με το Metacritic

Η πλατφόρμα αποκάλυψε τη λίστα
21 Δεκεμβρίου 2021 12:14
Τα δέκα χειρότερα παιχνίδια του 2021 σύμφωνα με το Metacritic

Μιας και έχουν απομείνει λίγες ακόμη ημέρες στο 2021, η πασίγνωστη πλατφόρμα συνάθροισης κριτικών Metacritic ξεκίνησε την ανασκόπησή της για το έτος. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αυτό αποκάλυψε τα δέκα παιχνίδια που πήραν τη χειρότερη βαθμολογία μέσα στο 2021.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε σε αντίστροφη σειρά τους δέκα τίτλους που κυκλοφόρησαν φέτος, αποσπώντας τα μικρότερα Metascore στην πλατφόρμα.

Τα δέκα χειρότερα παιχνίδια του 2021 σύμφωνα με το Metacritic:

10. Necromunda: Hired Gun (PS4) - 49
9.  Demon Skin (PC) - 48
8.  Arkham Horror: Mother's Embrace (PC) - 48
7.  I Saw Black Clouds (PS4) - 48
6.  Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition (Switch) - 47
5.  Of Bird and Cage (PC) - 44
4.  Taxi Chaos (PS4) - 42
3.  Werewolf: The Apocalypse - Earthblood (PS4) - 42
2.  Balan Wonderworld (Switch) - 36
1.  eFootball 2022 (PC) - 25


Οι περισσότεροι τίτλοι της λίστας είναι μικρότερες κυκλοφορίες που δεν είναι ευρέως γνωστές, ωστόσο -στις πρώτες θέσεις μάλιστα- υπάρχουν και παιχνίδια από μεγάλες εταιρίες. Την πρωτιά για φέτος έχει η Konami, η οποία κατάφερε με μεγάλη διαφορά να κυκλοφορήσει το χειρότερο παιχνίδι του 2021, σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα του Metacritic.

Ο λόγος γίνεται για το eFootball 2022, το οποίο έλαβε μέσο όρο 25/100, αφού κυκλοφόρησε σε πολύ κακή κατάσταση με ελάχιστο περιεχόμενο και τεράστια προβλήματα με την ισορροπία του gameplay, όπως η ταχύτητα της πάσας και η άμυνα γενικότερα, καθώς και θέματα με τις εκφράσεις των προσώπων των ποδοσφαιριστών, με την κίνηση των παικτών και με τη συμπεριφορά της μπάλας.

Στη δεύτερη θέση της λίστα συναντάμε το Balan Wonderworld της Square Enix. Πρόκειται για έναν τίτλο από τον σχεδιαστή του Sonic, Yuji Naka, ο οποίος κατακεραυνώθηκε από τους κριτικούς, αλλά και εμπορικά από τους παίκτες, εξαιτίας του gameplay και των μηχανισμών του, μεταξύ άλλων προβλημάτων.

Από τη λίστα των χειρότερων του 2021 δε λείπει και το Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition της Rockstar Games, το οποίο από την πρώτη στιγμή έγινε meme εξαιτίας των πολλών τεχνικών του προβλημάτων και άλλων σχεδιαστικών αστοχιών της ομάδα ανάπτυξης.