Επίσημο: Έρχεται συλλογή με παλιά Yu-Gi-Oh! παιχνίδια!

Για το PC και το Nintendo Switch
05 Φεβρουαρίου 2024 13:24
Επίσημο: Έρχεται συλλογή με παλιά Yu-Gi-Oh! παιχνίδια!

Η Konami ανακοίνωσε ότι αυτή τη στιγμή έχει στην ανάπτυξη μία συλλογή που θα περιλαμβάνει παλιά Yu-Gi-Oh! παιχνίδια. Πρόκειται για μία digital-only κυκλοφορία, δηλαδή για ένα πακέτο που θα μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο ψηφιακά.

Η συλλογή ονομάζεται Yu-Gi-Oh! Early Days Collection και έρχεται για να γιορτάσει τα 25 χρόνια του δημοφιλούς trading-card παιχνιδιού. Ωστόσο, δεν πρόκειται να έρθει σε όλες τις πλατφόρμες, καθώς η εταιρία αποκάλυψε ότι η συλλογή θα γίνει διαθέσιμη για το Nintendo Switch και το PC μέσω του Steam της Valve.

Ακολουθούν οι δηλώσεις της Konami:

To Yu-Gi-Oh! Early Days Collection είναι ένας νέος ψηφιακός τίτλος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τον εορτασμό της 25ης επειτείου του Yu-Gi-Oh! Card Game. Έρχεται στο Nintendo Switch και στο Steam, το Yu-Gi-Oh! Early Days Collection φέρνει τα πρώτα Yu-Gi-Oh! που κυκλοφόρησαν ποτέ. Η συλλογή θα περιλαμβάνει τίτλους που δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ στη Δύση.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί όλα τα παιχνίδια της συλλογής, αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι μεταξύ άλλων θα υπάρχουν τα Yu-Gi-Oh! Duel Monsters 4: Battle of Great Duelist (2000, Game Boy Color) και Yu-Gi-Oh! Duel Monsters 6: Expert 2 (2001, Game Boy Advance).

Η Konami επιβεβαίωσε ότι μελλοντικά θα αποκαλύψει όλους τους τίτλους του πακέτου, ενώ μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Yu-Gi-Oh! Early Days Collection.

Tags: