Η Konami μοιράζει δωράκια στους παίκτες του eFootball!

Για να γιορτάσει ένα νέο μεγάλο ορόσημο
27 Απριλίου 2024 13:42
Η Konami μοιράζει δωράκια στους παίκτες του eFootball!

Μέσα στους τέσσερις μήνες του 2024 το eFootball έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις 50 εκατομμύρια λήψεις. Κάπως έτσι, ο free-to-play ποδοσφαιρικός τίτλος άγγιξε πλέον το τεράστιο ορόσημο των 750 εκατομμυρίων λήψεων από τη στιγμή που πρωτοκυκλοφόρησε και η Konami το γιορτάζει!

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε μια in-game εκδήλωση που θα κρατήσει τρεις εβδομάδες και θα περιλαμβάνει διάφορα playable events, in-game αντικείμενα που θα μπορείτε να συλλέξετε και δώρα που θα μπορείτε να διεκδικήσετε. Περνώντας σε λεπτομέρειες μέχρι και τις 16 Μαΐου η Konami θα προσφέρει αυτόματα bonuses με κάθε log in στο eFootball. Με αυτόν τον τρόπο οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν μέχρι και 70 eFootball coins, επτά position training programs και επτά skill training programs. Παράλληλα, η Konami θα προσφέρει και διάφορες κάρτες, όπως η Barcelona Highlight Lewandowski, και αυτή ως log-in bonus.

Τα δώρα δε σταματούν εδώ όμως. Όσοι ολοκληρώσουν τα Campaign Achievements που έχει ορίσει η Konami, θα μπορούν να κερδίσουν έως 360,000 GP, 250 eFootball coins, 102,000 Exp, πέντε skill programs και τρία Highlight: European Clubs Chance Deals.

Τέλος, μέχρι τις 6 Ιουνίου τα eFootball coins θα είναι διαθέσιμα με έκπτωση, όπως επίσης και τα Value και Premium Match Passes που οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν στη μισή τιμή.

Παρακάτω ακολουθεί και το εορταστικό βίντεο με τον Messi που ετοίμασε η Konami με αφορμή τα όσα έχει οργανώσει για το μεγάλο ορόσημο του eFootball.