Silent Hill 2: Αυτά είναι τα πρώτα gameplay πλάνα του πολυπόθητου PS5 remake

Ακόμα δεν έγινε γνωστό πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει
01 Φεβρουαρίου 2024 01:14
Silent Hill 2: Αυτά είναι τα πρώτα gameplay πλάνα του πολυπόθητου PS5 remake

Η Konami άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά της και σε συνεργασία με την Bloober Team και το PlayStation δημοσίευσαν το ολοκαίνουργιο trailer από το Silent Hill 2. Έχει περάσει περισσότερος από ένας χρόνος από τη στιγμή που μάθαμε την ύπαρξη του remake και πλέον έχουμε την πρώτη ματιά στο gameplay του.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια του State of Play, η Bloober Team αποκάλυψε για πρώτη φορά το combat του Silent Hill 2, του θρυλικού survival horror παιχνιδιού, που είχε φέρει το 2001 η Team Silent. Στο νέο trailer, εκτός από μερικά cutscenes, βλέπουμε τον πρωταγωνιστή, James Sunderland, να είναι έτοιμος για όλους τους κινδύνους που τον περιμένουν.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το Silent Hill 2 είναι ένα ολοκληρωτικό remake που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με την Unreal Engine 5.

Παρόλο που είχαν παρουσιαστεί στο παρελθόν διάφορες εικόνες που έδειχναν τους εχθρούς του παιχνιδιού, αυτή είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε “in action”, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον James, ο οποίος θα έχει όπως φαίνεται ένα πλούσιο οπλοστάσιο για να τα βγάλει πέρα. Να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα, η Bloober Team είχε πει στους fans να κάνουν υπομονή, καθώς εργάζεται σκληρά στο παιχνίδι.

Επίσης, τον Μάρτιο του 2023, ο Piotr Babieno, που είναι CEO της ομάδας, είχε δηλώσει ότι η ολοκλήρωση της παραγωγής ήταν κοντά και παρόλο που τεχνικά ήταν έτοιμο το remake, αυτό δε σημαίνει ότι θα μπορούσε να ανέβει στα ράφια των καταστημάτων τότε. Παρ’ όλα αυτά, ούτε σήμερα μάθαμε πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμος ο τίτλος.

Το Silent Hill 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5. Ακολουθεί το νεότερο trailer του παιχνιδιού παρακάτω.