Μάθαμε πόσοι κατέβασαν το Silent Hill: The Short Message της Konami

Τα πάει εξαιρετικά ο τίτλος του PS5
12 Φεβρουαρίου 2024 14:31
Μάθαμε πόσοι κατέβασαν το Silent Hill: The Short Message της Konami

Η Konami κυκλοφόρησε πρόσφατα -από το πουθενά- ένα ολοκαίνουργιο και μικρό σε διάρκεια Silent Hill παιχνίδι, εντελώς δωρεάν. Ο λόγος γίνεται για το Silent Hill: The Short Message που παρουσιάστηκε στο πρώτο State of Play του 2024 και φαίνεται ότι ο κόσμος, αλλά και οι φανατικοί της σειράς έτρεξαν να το κατεβάσουν.

Τώρα, η ιαπωνική εταιρία πήρε τη σκυτάλη μέσα από τα επίσημα social media του Silent Hill και αποκάλυψε ότι το Short Message έχει πάνω από 2 εκατομμύρια λήψεις μέχρι τώρα. Το παιχνίδι είχε κατέβει 1 εκατομμύριο φορές μέσα σε 5 ημέρες και όπως όλα δείχνουν, οι gamers “διψούσαν” για ένα νέο κεφάλαιο στο franchise τι κι αν ήταν μικρής διάρκειας.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Silent Hill: The Short Message περιγράφεται ως μια "ολοκαίνουργια, μοντέρνα Silent Hill εμπειρία", η οποία τρέχει με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, την Unreal Engine 5. Οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο της Anita η οποία προσπαθεί να αυτοκτονήσει πηδώντας στο κενό, ωστόσο βρίσκεται παγιδευμένη σε μια εναλλακτική πραγματικότητα γεμάτη με φρικαλέα σκηνικά και ένα πλάσμα που την κυνηγά συνεχώς. Η Anita ακολουθεί παράλληλα κάποια μηνύματα που της έρχονται στο κινητό από την φίλη της Maya που παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην ιστορία.

Η Konami συνεργάστηκε με την ομάδα ανάπτυξης Hexadrive για αυτό το παιχνίδι.

Εμείς παίξαμε το Silent Hill: The Short Message την προηγούμενη Παρασκευή σε Solo Night και μπορείτε να δείτε ολόκληρο το παιχνίδι πατώντας εδώ.

Tags: