Οι δημιουργοί του Psychonauts 2 εργάζονται σε πολλαπλά νέα παιχνίδια

Η ομάδα θέλει να εξερευνήσει νέες ιδέες
20 Δεκεμβρίου 2021 11:57
Οι δημιουργοί του Psychonauts 2 εργάζονται σε πολλαπλά νέα παιχνίδια

Η ταλαντούχα ομάδα ανάπτυξης Double Fine του θρυλικού σχεδιαστή Tim Schafer, φαίνεται πως ετοιμάζεται σιγά-σιγά για το επόμενο βήμα της. Συγκεκριμένα, το στούντιο κυκλοφόρησε το Psychonauts 2 φέτος τον Αύγουστο, το οποίο απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από παίκτες και κριτικούς, συνεχίζοντας για μερικούς μήνες να το υποστηρίζεται με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις μέσω updates.

Τώρα, το στούντιο στρέφει την προσοχή του σε νέα projects, αφού ανάρτησε μια τελευταία ενημέρωση στην σελίδα του Psychonauts 2 στην crowd-funding πλατφόρμα Fig, επισημαίνοντας:

Το στούντιο χωρίζεται ήδη σε διάφορες ομάδες και ξεκινά διαφορετικά projects που πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε. Εδώ στη Double Fine μας αρέσει ο πειραματισμός. Κάθε παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσουμε νέες ιδέες, νέα εικαστικά στυλ ή διαφορετικό gameplay, διαφορετικά συναισθήματα και πολλά άλλα.

Αυτή είναι μια εξέλιξη που περιμέναμε, αφού και στο παρελθόν η Double Fine συνήθιζε να δουλεύει σε πολλά projects μικρότερης κλίμακας ταυτόχρονα. Βέβαια, η ολοένα και αυξανόμενη κλίμακα και φιλοδοξία του Psychonauts 2 έστρεψαν πλήρως την προσοχή της ομάδας στο project κατά την τελευταία του φάση, επομένως δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί ξανά στο μέλλον.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες φρέσκες ιδέες από την Double Fine μελλοντικά, πιθανότατα μέσα από διάφορα νέα παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2019 η ομάδα εντάχθηκε στο δυναμικό των Xbox Game Studios, οπότε οι μελλοντικοί τίτλοι της αναμένονται πλέον αποκλειστικά για τις πλατφόρμες της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass.