Call of Duty Warzone Pacific: Το εκρηκτικό launch trailer ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση!

Ο νέος χάρτης σας περιμένει
07 Δεκεμβρίου 2021 13:12
Call of Duty Warzone Pacific: Το εκρηκτικό launch trailer ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση!

Έχουν απομείνει μόλις λίγες ώρες για το ντεμπούτο της Pacific εποχής του Call of Duty: Warzone και του νέου χάρτη Caldera, καθώς και για την άφιξη της πρώτης σεζόν περιεχόμενου του Call of Duty Vanguard.

Για να προετοιμάσει, λοιπόν, το έδαφος για τη μεγαλύτερη αλλαγή που έχει δει μέχρι σήμερα το εξαιρετικά δημοφιλές battle royale παιχνίδι, η Activision έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα εκρηκτικό launch trailer! Αυτό παρουσιάζει την έντονη δράση που είναι ικανός να προσφέρει ο νέος χάρτης και μπορείτε να δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες θα μπορούν να πέσουν στις αρένες του ολοκαίνουργιου Caldera χάρτη του Call of Duty: Warzone Pacific στις 9 Δεκεμβρίου. Την ίδια μέρα καταφθάνει και η πρώτη σεζόν περιεχόμενου του Call of Duty: Vanguard, οι κάτοχοι του οποίου θα έχουν early access 24 ώρες πριν στο νέο χάρτη του Warzone, δηλαδή στις 8 Δεκεμβρίου.

Παρακάτω θα βρείτε ένα infographic με όλο το νέο υλικό, ενώ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού μπορείτε να βρείτε ακόμη περισσότερες πληροφορίες ειδικά για τα περιχεόμενα του Battle Pass, για τα νέα όπλα και γενικότερα για όλο το περιεχόμενο που θα καταφθάσει στα Warzone και Vanguard.