Η συσκευασία του Steam Deck αποκαλύφθηκε και είναι ο ορισμός του μίνιμαλ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Και ιδανική για ανακύκλωση!
03 Δεκεμβρίου 2021 21:40
Η συσκευασία του Steam Deck αποκαλύφθηκε και είναι ο ορισμός του μίνιμαλ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Valve συνεχίζει την προώθηση της επερχόμενης φορητής κονσόλας της και έτσι έδωσε τώρα στη δημοσιότητα ένα από τα τελευταία «κομμάτια του πάζλ». Συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε την εξωτερική συσκευασία που θα φιλοξενεί στο εσωτερικό της το ίδιο το Steam Deck, την θήκη μεταφοράς του και τον φορτιστή.

Το πακέτο φαίνεται πολύ λιτό και μινιμαλιστικό, απαρτιζόμενο από ένα απλό χαρτόνι που μπορεί να ανακυκλωθεί. Την προστασία του Steam Deck αναλαμβάνει η ίδια του η θήκη, μέσα στην οποία έρχεται εξ αρχής η κονσόλα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Valve προωθεί το σύστημα με την φράση «Τα παιχνίδια σου θα πάνε σε μέρη» και έτσι στο πάνω μέρος της εξωτερικής συσκευασίας αναφέρει τυχαίες τοποθεσίες παιχνιδιού σε διάφορες γλώσσες, όπως για παράδειγμα, στο τρένο, στον καναπέ, σε ένα υποβρύχιο, σε ένα...test chamber ή στο...φεγγάρι.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα:

Για την ιστορία, τον προηγούμενο μήνα είχε ανακοινωθεί πως το Steam Deck τελικά θα καθυστερήσει, αφού τα πρώτα συστήματα θα φτάσουν τελικά στα χέρια των καταναλωτών τον Φεβρουάριο του 2022. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Παράλληλα, η Valve ξεκαθάρισε πρόσφατα πως δεν έχει πρόθεση να κυκλοφορήσει ή να εκδώσει αποκλειστικά παιχνίδια για το Steam Deck. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.