Παίκτης ολοκλήρωσε τα κλασσικά Resident Evil χωρίς να δεχθεί ούτε ένα hit! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εσείς θα τολμούσατε κάτι τέτοιο;
02 Δεκεμβρίου 2021 16:59
Παίκτης ολοκλήρωσε τα κλασσικά Resident Evil χωρίς να δεχθεί ούτε ένα hit! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα Resident Evil παιχνίδια φημίζονται θα έλεγε κανείς για τα speedruns, αφού πολλοί “επαγγελματίες” του είδους ολοκληρώνουν τα κλασσικά παιχνίδια της Capcom μέσα σε λίγη ώρα. Ο MattDaRoc, όμως, ήθελε να το πάει σε άλλο επίπεδο και αποφάσισε να κάνει το δικό του “God Run”, όπως το ονόμασε.

Τι είναι το God Run; Λοιπόν, ο εν λόγω streamer έπαιξε το Resident Evil, το Resident Evil 2, το Resident Evil 3 Nemesis και το Resident Evil Code Veronica X, χωρίς να δεχτεί ούτε ένα χτύπημα και χωρίς να αποθηκεύσει την πρόοδο του. Αυτό σημαίνει ότι έπαιξε και τα τέσσερα παιχνίδια, το ένα μετά το άλλο, χωρίς να δεχθεί δάγκωμα από zombie και γενικά από κανένα εχθρό, έκανε το καλύτερο ending, ενώ φυσικά έπαιξε όλα τα σενάρια των χαρακτήρων.

Συνολικά, ολοκλήρωσε δέκα σενάρια, σε τέσσερις τίτλους, live στο Twitch κανάλι του, ενώ διήρκησε τέσσερις ημέρες, φυσικά με διαλλείματα.Όπως φαντάζεστε από μόνο του ένα speedrun είναι δύσκολο, πόσο μάλλον όταν απαγορεύεται να δεχθείς έστω ένα hit. Οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε το εν λόγω βίντεο παρακάτω. Εσείς θα τολμούσατε κάτι τέτοιο; Πείτε μας στα σχόλια!