Άγριο τρολλάρισμα από το δημιουργό του God of War σε παιχνίδι-κλώνο!

Και τη σκυτάλη πήρε η Guerilla Games
30 Νοεμβρίου 2021 19:25
Άγριο τρολλάρισμα από το δημιουργό του God of War σε παιχνίδι-κλώνο!

Αν ακολουθείτε στα social media τον Cory Barlog, director του God of War II και God of War (2018), μάλλον γνωρίζετε ήδη για το πανέξυπνο και καυστικό του χιούμορ. Στο πλαίσιο αυτό, ο Barlog επέστρεψε τώρα με μια ξεκαρδιστική δημοσίευση.

Συγκεκριμένα, ένας παίκτης ανακάλυψε πως το God of War πωλείται με έκπτωση, χάρη στις Black Friday προσφορές του PlayStation. Έτσι, αποφάσισε να ρωτήσει τον Cory αν το παιχνίδι που έφτιαξε είναι αρκετό καλό και αν αξίζει να το παίξει. Φυσικά, ο Cory δεν έχασε την ευκαιρία που του δόθηκε και το έριξε στο “τρολλάρισμα”.

Έτσι, απάντησε πως το God of War δεν είναι καλό, προτείνοντάς του το Chief Almighty, ένα δωρεάν mobile παιχνίδι που έχει αντιγράψει το εικαστικό του τίτλου της Santa Monica.

Βέβαια, το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από την επικεφαλής επικοινωνίας της Guerilla Games, η οποία συνεχίζοντας το άγριο «τρολλάρισμα» στο παιχνίδι-κλώνο, απάντησε στον Cory πως το Chief Almighty έχει δανειστεί "έμπνευση" και από το Horizon Zero Dawn, αντιγράφοντας το εξώφυλλό του.

Η ξεκαρδιστική Twitter στιχομυθία ακολουθεί παρακάτω.

Για την ιστορία, τα sequels και των δύο προαναφερθέντων παιχνιδιών αναμένονται σύντομα. Αναλυτικότερα, το Horizon Forbidden West είναι προγραμματισμένο να καταφθάσει στις 18 Φεβρουαρίου για PS4 και PS5, ενώ το God of War: Ragnarok αναμένεται για τις ίδιες πλατφόρμες κάποια στιγμή εντός του 2022.