Το internet πιστεύει πως ο Kojima φτιάχνει ξανά παιχνίδι με τον Norman Reedus (ΕΙΚΟΝΑ)

Το tease του Ιάπωνα δημιουργού για το νέο project του
27 Νοεμβρίου 2021 09:04
Το internet πιστεύει πως ο Kojima φτιάχνει ξανά παιχνίδι με τον Norman Reedus (ΕΙΚΟΝΑ)

Μέσα από τον αρκετά δραστήριο λογαριασμό του στο Twitter, o Hideo Kojima μοιράστηκε μια εικόνα από το γυρίσματα για το επόμενο project του και οι fans πιστεύουν πως ο Norman Reedus εμπλέκεται ξανά.

Συγκεκριμένα, ο Kojima δήλωσε:

Πρόσφατα αναθεώρησα το σχέδιο και το σενάριο και πειραματίζομαι με όλα τα υπόλοιπα

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η δημοσίευσή του περιλαμβάνει και μια σχετική φωτογραφία από το στούντιο.

Αμέσως, διάφοροι fans των παιχνιδιών του Ιάπωνα έσπευσαν να επισημάνουν πως η φυσιογνωμία του ανθρώπου με τη λευκή μπλούζα στη φωτογραφία μοιάζει με τον Norman Reedus, ο οποίος είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Death Stranding.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως το Αύγουστο, ο Reedus είχε αποκαλύψει κατά λάθος πως το Death Stranding 2 βρίσκεται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων, όπως σας είχαμε ενημερώσει. Πιθανότατα το project πήρε όντως το πράσινο φως, αν ο ηθοποιός πράγματι βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Kojima Productions.

Το τι ετοιμάζει άραγε ο Hideo Kojima ίσως το μάθουμε στα επερχόμενο The Game Awards 2021 τον επόμενο μήνα. Βέβαια, κατά καιρούς έχουν ακουστεί φήμες για συνεργασία με το Xbox, για συνέχεια του Death Stranding, καθώς και για αναβίωση του Silent Hills (στο οποίο επίσης ο Reedus είχε πρωταγωνιστικό ρόλο), οπότε μόνο ο χρόνος θα δείξει το τι πραγματικά ισχύει.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα η Kojima Productions έκανε τα πρώτα της βήματα και στον χώρο των ταινιών και των τηλεοπτικών σειρών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.