Ο director του Dragon Age 4 αποχωρεί από τη BioWare μετά από 20 χρόνια

Νέες διευκρινίσεις από την ομάδα
24 Νοεμβρίου 2021 14:54
Ο director του Dragon Age 4 αποχωρεί από τη BioWare μετά από 20 χρόνια

Οι μεγάλες απώλειες συνεχίζονται για την BioWare. Συγκεκριμένα, ο senior creative director του επερχόμενου Dragon Age 4 αποχώρησε από την εταιρία, παρόλο που η ανάπτυξη του παιχνιδιού δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ο λόγος γίνεται για τον βετεράνο Matt Goldman, ο οποίος εργαζόταν για την BioWare εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια. Μεταξύ άλλων είχε συνεισφέρει στο Baldur’s Gate και στα παιχνίδια της σειράς Dragon Age.

Προφανώς, μιας και ο Matt είχε τον υψηλόβαθμο ρόλο του director, το project ενδέχεται να δει αλλαγές στο μεταβατικό αυτό στάδιο, κάτι που αναγνωρίζει η BioWare σε ένα μήνυμα που απέστειλε στο προσωπικό της. Μάλιστα, το Kotaku κατάφερε να αποκτήσει αυτό το εσωτερικό αυτό email, το οποίο αναφέρει:

Γεια σε όλους,

Εύχομαι να είστε καλά. Γράφω για να σας ενημερώσω ότι ο Matt Goldman φεύγει από την BioWare. Συμφωνήσαμε από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι μας και η τελευταία του μέρα θα είναι σήμερα.

Καταλαβαίνουμε ότι η αποχώρηση του Matt έχει αντίκτυπο για εσάς, καθώς και στην εξέλιξη της ανάπτυξης του παιχνιδιού. Να είστε βέβαιοι ότι δεν έχουμε εγκαταλείψει τη δέσμευσή μας για ένα υψηλής ποιότητας Dragon Age. Δε θα κυκλοφορήσουμε ένα παιχνίδι που δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα της BioWare.

Εμείς, συμπεριλαμβανομένης και της executive ομάδας της EA, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ηγεσία του στούντιο και στους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτό το παιχνίδι για να κάνουν πραγματικότητα το όραμά μας.

Για την ιστορία, το πρώτο πλήρες trailer του Dragon Age 4 δημοσιεύτηκε πέρυσι το Δεκέμβριο και για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας μπορείτε να το παρακολουθήσετε ξανά μέσα από τον player που ακολουθεί.