Dragon Age: Absolution – Η σειρά του Netflix αποκαλύπτεται μέσα από το επίσημο trailer

Θα είναι -φυσικά- βασισμένη στα παιχνίδια της Bioware
11 Νοεμβρίου 2022 00:20
Dragon Age: Absolution – Η σειρά του Netflix αποκαλύπτεται μέσα από το επίσημο trailer

Το Netflix ετοιμάζεται να φέρει ακόμη μία σειρά που θα βασίζεται σε βιντεοπαιχνίδι και μάλιστα θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Ο λόγος γίνεται για το Dragon Age: Absolution, μία μίνι σειρά των έξι επεισοδίων, που θα είναι βασισμένο στο γνωστό σύμπαν που δημιούργησε η Bioware και έρχεται με showrunner την Mairghread Scott (Magic: The Gathering TV series), σε μία παραγωγή της Red Dog Culture House (The Witcher: Nightmare Of The Wolf).

Με τη μεγάλη δύναμη να πλησιάζει, μια ομάδα από μάγους, μαχητές και κλέφτες, θα έρθει αντιμέτωπη με μια τεράστια δύναμη που κατέχει ένα επικίνδυνο artifact. Διαδραματίζεται στον κόσμο του βραβευμένου franchise της BioWare και χτίστηκε σε στενή συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα της BioWare - συμπεριλαμβανομένων των επικεφαλής συγγραφέων και των κορυφαίων σκηνοθετών της.

Σε αυτό το σόου θα δώσουν τις φωνές τους οι Kimberly Brooks, Matt Mercer, Ashly Burch, Sumalee Montano, Phil LaMarr, Keston John, Josh Keaton, Zehra Fazal και άλλοι.

Μερικές πληροφορίες σύμφωνα με το Netflix:

  • -Η σειρά λαμβάνει χώρα στον Tevinter, μία αυτοκρατορία μέσα στο σύμπαν του Dragon Age.
  • -Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την BioWare, τους δημιουργούς του franchise.
  • -Διαθέτει ένα σύνολο από νέους χαρακτήρες που είναι αυθεντικοί και εμπνευσμένοι από το Dragon Age και περιλαμβάνει Ξωτικά, Μάγους, Ιππότες, Qunari, Red Templars, Δαίμονες και άλλους που είναι έκπληξη.

Το Netflix φαίνεται πως συνεχίζει να φέρνει στην υπηρεσία του θρυλικά franchises και θέλει να επενδύσει σε αυτά ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, στο μέλλον πρέπει να περιμένετε και την animated σειρά του Sonic και πολλά άλλα.

Το Dragon Age: Absolution θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 9 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.