Το Dragon Age: Absolution είναι η νέα σειρά του Netflix σε συνεργασία με την Bioware (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο
11 Ιουνίου 2022 12:57
Το Dragon Age: Absolution είναι η νέα σειρά του Netflix σε συνεργασία με την Bioware (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του Netflix Geeked η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε και επίσημα ότι τον Δεκέμβριο θα φέρει μία animated σειρά που θα βασίζεται στο Dragon Age της Bioware. Ο λόγος γίνεται για το Dragon Age: Absolution, μία μίνι σειρά των έξι επεισοδίων, που θα είναι βασισμένο στο γνωστό σύμπαν των παιχνιδιών και έρχεται με showrunner την Mairghread Scott (Magic: The Gathering TV series), σε μία παραγωγή της Red Dog Culture House (The Witcher: Nightmare Of The Wolf).

Μερικές πληροφορίες σύμφωνα με το Netflix:

  • -Η σειρά λαμβάνει χώρα στον Tevinter, μία αυτοκρατορία μέσα στο σύμπαν του Dragon Age.
  • -Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την BioWare, τους δημιουργούς του franchise.
  • -Διαθέτει ένα σύνολο από νέους χαρακτήρες που είναι αυθεντικοί και εμπνευσμένοι από το Dragon Age και περιλαμβάνει Ξωτικά, Μάγους, Ιππότες, Qunari, Red Templars, Δαίμονες και άλλους που είναι έκπληξη.

Το Netflix φαίνεται πως συνεχίζει να φέρνει στην υπηρεσία του θρυλικά franchises και θέλει να επενδύσει σε αυτά ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, στο μέλλον πρέπει να περιμένετε και την animated σειρά του Sonic και πολλά άλλα.

Το Dragon Age: Absolution θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο αποκλειστικά στο Netflix. Παρακολουθήστε το επίσημο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.