Call of Duty: Warzone - Μικρή καθυστέρηση για το νέο χάρτη

Μάθαμε πότε έρχεται τελικά ο Caldera
22 Νοεμβρίου 2021 12:12
Call of Duty: Warzone - Μικρή καθυστέρηση για το νέο χάρτη

Με τον σάλο περί υποθέσεων παρενόχλησης που εμπλέκει και τον ίδιο τον CEO της Activision να συνεχίζεται παρασκηνιακά, η εταιρία ανακοίνωσε τώρα μια μικρή καθυστέρηση για τη νέα σεζόν περιεχομένου του Call of Duty: Warzone.

Αναλυτικότερα, ο Caldera χάρτης θα έρθει στις battle royale αρένες του Call of Duty: Warzone μια εβδομάδα αργότερα, αφού πλέον η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τις 9 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, οι παίκτες που έχουν αγοράσει το φετινό Call of Duty: Vanguard θα έχουν πρόσβαση από μια μέρα νωρίτερα και έτσι θα μπορούν να αρχίσουν να εξοικειώνονται με το νέο χάρτη από τις 8 Δεκεμβρίου.

Φυσικά, πέρα από τον Caldera, η πρώτη σεζόν του Vanguard και η Pacific φάση του Warzone θα φέρουν μαζί τους και αρκετό ακόμη περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν διάφορα νέα όπλα και οχήματα στο Warzone, βελτιώσεις στο zombies mode του Vanguard, καθώς και νέα modes.

Ακολουθεί το αναλυτικό πλάνο για το περιεχόμενο από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον η ημερομηνία κυκλοφορίας του Caldera συμπίπτει με το Halo Infinite, το οποίο αποτελεί έναν από τους μεγάλους ανταγωνιστές του Call of Duty φέτος. Συγκεκριμένα και το νεότερο κεφάλαιο του FPS franchise του Xbox αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του την ίδια μέρα, δηλαδή στις 8 Δεκεμβρίου.