Το Black Friday έφτασε στο PlayStation με προσφορές σε εκατοντάδες PS4 και PS5 παιχνίδια

Και μειωμένη τιμή για τις PlayStation Plus συνδρομές
20 Νοεμβρίου 2021 09:01
Το Black Friday έφτασε στο PlayStation με προσφορές σε εκατοντάδες PS4 και PS5 παιχνίδια

Με το Black Friday να απέχει πλέον λιγότερο από μια εβδομάδα, διάφορες εταιρίες ανακοινώνουν από τώρα τις προσφορές τους, για να προετοιμάσουν το έδαφος. Έτσι, και το PlayStation με τη σειρά του αποκάλυψε τα διάφορα παιχνίδια των PlayStation 4 και PlayStation 5 που θα πωλούνται σε μειωμένες τιμές.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι προσφορές στα ψηφιακά καταστήματα των δύο κονσολών έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν στις 29 Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό, θα βρείτε μεταξύ άλλων το FIFA 22 με έκπτωση 40%, το πρόσφατο Far Cry 6 με έκπτωση 30%, το NBA 2K22, το Assassin's Creed Valhalla και το Deathloop στη μισή τιμή και το Resident Evil Village με έκπτωση 57%. Αντίστοιχες προσφορές υπάρχουν και για αποκλειστικά της Sony, όπως τα Ghost of Tsushima Director’s Cut, Death Stranding Director's Cut, Demon's Souls, Ratchet & Clank: Rift Apart, Returnal και Sackboy: A Big Adventure.

Τέλος, πέρα από τις προσφορές σε παιχνίδια, παράλληλα τρέχει και μια μεγάλη προσφορά για το PlayStation Plus. Συγκεκριμένα, μπορείτε να αποκτήσετε 12μηνη συνδρομή μόνο με €39,99. Και αυτή η προσφορά λήγει στις 29 Νοεμβρίου.

Για όλες τις Black Friday προσφορές του PlayStation μπορείτε να επισκεφτείτε την ειδική ιστοσελίδα που έχει ετοιμάσει η εταιρία, πατώντας εδώ.